Libnet.ro
UNICEF

14:15

Utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, incepand de astazi

Antena3 Antena3,
Utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, incepand de astazi

Incepand de astazi, utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, dupa ce reteaua de socializare a extins politica de diminuare a acestora si in tara noastra. Pe langa post. continuă pe Antena3

Utilizatorii Facebook din Romnia vor vedea de acum mai putine titluri de tip clickbait

Incepand de miercuri, utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, dupa ce reteaua de socializare a extins politica de diminuare a acestora si in tara noastra. Pe langa postarile in limba romana, noile practici vor fi valabile pentru continutul in alte cinci limbi, respectiv turca, rusa, bulgara, greaca si hindi, anunta compania. Despre cum vrea Facebook sa lupte cu stirile false puteti citi pe larg aici.

Cata cu titlurile clickbait pe Facebook. Reteaua sociala a luat masuri impotriva publicatiilor online romanesti care fac abuz de senzational

Incepand de astazi, utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, dupa ce reteaua de socializare a extins politica de diminuare a acestora si in tara noastra.

Gata cu titlurile clickbait pe Facebook. Reteaua sociala a luat masuri impotriva publicatiilor online romanesti care fac abuz de senzational

Incepand de astazi, utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, dupa ce reteaua de socializare a extins politica de diminuare a acestora si in tara noastra.

Stoltenberg: Sapte tari europene din NATO vor aloca 2% din PIB pentru Aparare n 2018 / Printre acestea e si Romnia

Sapte tari europene din NATO, printre care si Romania, vor consacra 2% din PIB pentru Aparare in 2018, a anuntat marti secretarul general al Aliantei, o cifra care, cel mai probabil, nu-l va multumi pe presedintele american Donald Trump, cu o zi inainte de summitul organizatiei nord-atlantice, scrie AFP.

Cuplu surpriza in showbiz! Cel mai titrat impresar din Romania traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o focoasa AVOCATA din Iasi

Radu Groz, cel mai cunoscut impresar de vedete din Romania, are o relatie de cateva luni cu o avocata din Iasi! Este o femeie foarte frumoasa, inteligenta si cu un caracter deosebit,a spus.

Puterea de cumparare din Romania, a patra cea mai scazuta din UE

In Romania, consumul individual efectiv, indicator care arata bunastarea gospodariilor, masurat in functie de standardele puterii de cumparare, este de 68% din media europeana. Mai rau decat Romania sunt plasate Ungaria, Croatia si Bulgaria, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

De unde provin numele tuturor judetelor din Romania

Cele mai multe nume ale judetelor din Romania provin din cuvinte vechi, de origine straina. Alba provine de la culoarea alba a zidurilor din piatra ale cetatii medieval. Arad se crede ca.

Cu ce a plecat Paris Hilton din Romania

Paris Hilton a petrecut nici doua zile in Romania, insa a parasit tara cu mai multe amintiri: o vanataie pe bratul stang si produse din Duty Free in valoare de 5000 de euro.

CE monitorizeze evolutiile din Romania in cadrul MCV

Comisia Europeana continua sa monitorizeze evolutiile din Romania cu privire la Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) si insista ca este esential sa nu se faca pasi inapoi fata de progresele deja realizate, i-a transmis marti presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, premierului roman Viorica Dancila, aflat intr-o vizita la Bruxelles.

Un europarlamentar PSD sustine ca MCV-ul a dus la abuzurile si lucrurile teribile din Romania ultimilor ani

Victor Bostinaru, eurodeputat PSD, este de parere ca MCV-ul Mecanismul de Cooperare si Verificare) este cel care a condus la abuzurile din Romania ultimilor ani, afirmand totodata ca are serioase intrebari privind rolul pozitiv pe care l-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )