Libnet.ro
UNICEF

19:45

Imagini emotionante cu doua dintre fiicele Regelui Mihai, Principesa Margareta si Principesa Maria - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini emotionante cu doua dintre fiicele Regelui Mihai, Principesa Margareta si Principesa Maria - VIDEO

Imagini emotionante au fost filmate in exclusivitate de Antena 3 cu doua dintre fiicele Regelui Mihai, Principesa Margareta si Principesa Maria. Altetele Sale au depus o coroana in fata casei din. continuă pe Antena3

Imagini emotionante cu doua dintre fiicele Regelui Mihai. Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, si Principesa Maria au depus o coroana la resedinta din Elvetia - VIDEO

Imagini emotionante au fost filmate in exclusivitate de Antena 3 cu doua dintre fiicele Regelui Mihai, Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, si Principesa Maria. Altetele Sale au depus o.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Principesa Margareta, custodele Coroanei romane si noul sef al Familiei Regale a Romaniei, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Regelui Mihai, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale, pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea regelui. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, careia nu i s-a permis, in anul 2016, sa participe la funeraliile reginei Ana, anunta TVR. De asemenea, principelui Nicolae nu i se va interzice participarea la funeralii.

VIDEO Prima declaratie a Principesei Margareta, noul Sef al Familiei Regale a Romaniei, dupa moartea Regelui Mihai

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Romane, a dat publicitatii primul mesaj oficial dupa moartea Regelui Mihai.

OFICIAL: Principesa Margareta a devenit REGINA dupa decesul Regelui Mihai. SURPRIZA! Ce titlu va primi Radu Duda

Alteta Sa Regala Principesa Margareta devine Regina dupa decesul Regelui Mihai. Casa Regala a publicat miercuri Normele Fundamentale ale Familiei Regale a Romaniei, unde se mentioneaza ca imediat dupa.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Sefa Casei Regale, Principesa Margareta, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Majestatii Sale, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, anunta TVR.

VIDEO Proclamatia Custodelui Coroanei romane catre tara: Voi avea ca model exemplul regelui Mihai si convingerea lui in destinul poporului roman

Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, a transmis, miercuri seara, o Proclamatie catre tara in care spune ca va continua munca si va respecta legamantul regelui Mihai, pe care il va avea ca model in eforturile pentru dezvoltarea si consolidarea tarii. Ea mai arata ca isi inchina viata si munca romanilor de pe tot pamantul.

Ce decizie a luat Casa Regala cu privire la cei doi exclusi: Irina, fiica Regelui Mihai, si Nicolae, nepotul acestuia

Principesa Margareta, custodele Coroanei Regale Romane a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Regelui Mihai. La ceremoniile funerare din Romania va participa,.

FOTOGALERIE Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai, imortalizate de fotografi (imagini dupa 1989)

Revenirea Regelui Mihai in Romania dupa caderea comunismului, prezentarea nepotului Nicolae in fata unui milion de oameni, intalnirile cu presedintii Iliescu, Constantinescu si Basescu, discursul din plenul Parlamentului - toate sunt momente istorice al caror protagonist a fost Regele Mihai. Vezi in articol o FOTOGALERIE cu momente decisive in istoria Romaniei, suprinse de Agerpres.

INEDIT Cum a reflectat New York Times momentul abdicarii Regelui Mihai

Ziarul New York Times publica stirea abdicarii Regelui Mihai pe data de 31 ianuarie 1947, a doua zi dupa eveniment, pe prima pagina. Este singura stire de prima pagina cu poza, marcand astfel importanta evenimentului. Ziarul consemneaza, sub semnatura corespondentului W. Lawrence, ca imediat dupa abdicare guvernul dominat de comunisti a proclamat o Republica Populara.

Liviu Avram, dupa ce Firea a propus ca Piata Victoria sa se numeasca Piata Regelui Mihai: Pune intr-un conflict inutil doua simboluri ale natiunii, Regele si victoria din Razboiul de Independenta

Ziaristul Liviu Avram, de la Adevarul, considera ca ideea primarului Gabriela Firea de a schimba numele Pietei Victoria in Piata Regelui Mihai este cel putin neinspirata, in conditiile in care o Piata a Regelui exista deja, la circa 800 de metri distanta, unde se afla si un bust al fostului monarh.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )