Libnet.ro
UNICEF

06:30

Imagini de la protestul diasporei, secretizate de Ministerul de Interne

Adevărul Adevărul,
Imagini de la protestul diasporei, secretizate de Ministerul de Interne

Mai multe imagini video de la protestul diasporei, filmate de Jandarmerie, care ar fi suprins violentele comise de fortele de ordine, nu au fost transmise procurorilor Parchetului Militar care ancheteaza cazul pe motiv ca au fost clasificate. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, dezvaluire despre prezidentiabilul PSD: Am avut mai multe discutii cu domnul Dragnea

Gabriela Firea a vorbit despre candidatul PSD la presedintie si a recunoscut ca a avut multe discutii cu liderul PSD. Eu am avut mai multe discutii cu domnul Dragnea referitoare la acest subiect. Acum, daca.

Precipitatiile au provocat pagube in mai multe sate din Cantemir

Ploile au provocat pagube in mai multe localitati din tara. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in raionul Cantemir precipitatiile au afectat mai multe drumuri si culturi agricole, transmite IPN.

Ne numaram printre tarile cu cele mai multe imbolnaviri provocate de virusul West Nile

Europa se confrunta cu un val de imbolnaviri cu virusul West Nile, potrivit celor mai recente statistici, conform carora de la inceputul acestui an si pana pe 6 septembrie au fost inregistrate 1. 000 de cazuri de imbolnaviri, cele mai multe in Serbia, Grecia, Italia si Romania.

Un viitor digital inseamna mai multe companii inovatoare

Transformarea digitala motiveaza puternic tranzactiile, iar trecerea la un viitor digital inseamna ca vom vedea din ce in ce mai multe companii inovatoare si bazate pe tehnologie, considera Diana Nikolaeva, partener Transaction Advisory Services Ernst and Young Bulgaria si membru al Business Evaluation Board la International Valuations Standards Council IVSC).

Lovitura pentru Dragnea: Mai multe mari personalitati au trimis o scrisoare deschisa prin care isi exprima solidaritatea cu Gabriela Firea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea medicala, artistica si culturala au semnat o scrisoare deschisa prin care isi.

Dragnea, despre protestul diasporei: vorbim de o tentativa de lovitura de stat. Protestele au fost finantate din plan extern. Vor aparea dovezile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara la Antena 3 ca institutiile statului n-au gresti cu nimic cand au intervenit in forta in Piata Victoriei in 10 august, avand suficiente elemente ca sa vorbim de o tentativa de lovitura de stat. Dragnea a mai spus ca este convins ca saptamana viitoare vor iesi la iveala dovezile ca protestul a fost o tentativa de lovitura de stat si a fost finantat din plan extern.

Tariceanu, intrebat daca protestul diasporei a fost finantat din exterior: Cei mai multi venisera asa, ca la un spectacol monden. Un element concret nu am

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca protestatarii care au participat la actiunea din 10 august nu aveau revendicari concrete, ba mai mult, cei mai multi venisera asa, ca la un fel de spectacol monden. Tariceanu a spus ca isi pune numeroase intrebari cu privire la actiunea respectiva, dar nu are un element concret pe care sa-l ofere in sustinerea ideii ca protestata ar fi fost finantate din exterior.

Care sunt avantajele sistemului dual de invatamant. Mai mult interes din partea elevilor, mai multe firme interesate sa finanteze viitorii angajati la Sibiu

Interesul pentru clasele constituite in sistem dual la Sibiu este mai sporit decat anul trecut, iar numarul firmelor care ofera burse elevilor, care dupa absolvire pot deveni angajatii lor, este mai mare.

UPDATE VIDEO Avioane militare rusesti si siriene au atacat mai multe orase din provincia Idlib, din Siria / ONG: Bombardamentele ruse, cele mai intense din ultimele 30 de zile

Avioane militare rusesti si siriene au atacat sambata orasele din provincia Idlib, din Siria, la o zi dupa summitul presedintilor Turciei, Iranului si Rusiei, care nu au reusit sa se puna de acord asupra unei incetari a focului care ar impiedica o ofensiva sustinuta de Rusia. UPDATE: Bombardamentele ruse efectuate sambata in Idlib sunt cele mai intense din ultimele 30 de zile, afirma Observatorul sirian pentru drepturile omului, organizatie neguvernamentala cu sediul la Londra.

Scandal intre doua clanuri intr-un club din Buzau: Mai multe persoane au ajuns la spital(VIDEO)

Din club direct la sectia de Politie. Politistii din Buzau au deschis o ancheta dupa ce doua clanuri s-au luat la bataie la iesirea din club. Mai multi tineri au avut nevoie de ingriji medicale, in urma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )