Libnet.ro
UNICEF

01:05

IMAGINI SOCANTE! Un tren se izbeste de un tir din cauza vremii rele! (VIDEO)

B1 B1,
IMAGINI SOCANTE! Un tren se izbeste de un tir din cauza vremii rele! (VIDEO)

Un video socant care arara un tren care se izbeste de un tir a uimit intreg internetul. Incidentul s-a produs in Utah, iar din cauza vremii nefavorabile, soferul nu a mai avut cum sa vada ca liniile ferate. continuă pe B1

IMAGINI SOCANTE: Un invitat este INCENDIAT in direct, in timpul unei emisiuni TV

Imagini halucinante la o televiziune din Kuweit. in timpul unei emisiuni care se vrea a fi una de comedie, prezentatorul si-a stropit invitatul cu gaz si i-a dat foc in direct, informeaza.

IMAGINI SOCANTE: Un invitat este INCENDIAT in direct, in timpul unei emisiuni TV (VIDEO)

Imagini halucinante la o televiziune din Kuweit. in timpul unei emisiuni care se vrea a fi una de comedie, prezentatorul si-a stropit invitatul cu gaz si i-a dat foc in direct, informeaza.

Avertisment Airbus: Marea Britanie intra intr-o faza periculoasa din cauza Brexit-ului, iar perspectivele sunt ingrijoratoare daca nu va mai exista acces la piata unica

Marea Britanie intra intr-o faza periculoasa din cauza Brexit-ului si va pierde in lupta pentru competitivitate in fata Statelor Unite, avertizeaza al doilea om din Airbus, Tom Williams. El spune ca Airbus ar putea in cativa ani sa regandeasca planurile de investitii pentru UK si in acest context Boeing va avea mult de castigat. Companii din auto, aviatie si industria chimica au fost invitate in Parlamentul Britanic sa spuna ce lucruri le ingrijoreaza in legatura cu Brexit-ul.

Dragnea, referiri la Dan Adamescu: Romania e vazuta rau din cauza conditiilor inumane din inchisori. Azi noapte a murit un om in penitenciar. Din ce stiu, nu a fost condamnat la moarte... (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut din nou ca Romania este prost vazuta in Europa din cauza conditiilor din penitenciare. Totodata, liderul PSD a insistat ca oamenii care se afla in inchisori nu.

O locuinta a luat foc in Pitesti. Doua persoane au fost transportate la spital din cauza ranilor

O casa a luat foc in Pitesti din cauza unei defectiuni la un aparat electric, iar doua persoane au fost ranite si au fost transportate la spital, potrivit mediafax.

Imagini socante filmate in Craiova. O fata de 14 ani a fost batuta si umilita in plina strada de patru adolescenti VIDEO

Scenele crunte de bataie au fost filmate sambata seara, in cartierul Rovine din Craiova. O fata de 14 ani a fost lovita si umilita de patru adolescenti.

Rusia sustine ca din cauza Poloniei nu mai poate livra gaze in vestul Europei si ca va suferi Germania

Compania rusa Gazprom sustine ca Polonia refuza un nou contract pentru tranzitul gazelor naturale din Rusia spre vestul Europei si ca, din acest motiv, livrarile grupului rus Gazprom spre Europa sunt periclitate.

180 de scoli, gradinite si primarii, iN PERICOL din cauza valorilor ridicate de GAZ RADIOACTIV

180 de scoli, gradinite si primarii din Romania sunt expuse la valori ridicate de radon, gaz radioactiv care produce cancer pulmonar si leucemie, conform unui studiu realizat de profesorii de la Facultatea de.

Presedintele american, Donald Trump, sustine ca a pierdut votul popular din cauza imigrantilor si a fraudarii alegerilor

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca ar fi castigat votul popular la alegerile din 2016 daca cele 3 milioane de imigranti ilegali din SUA, din cele 5 milioane existente, nu ar fi votat.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )