Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rusia sustine ca din cauza Poloniei nu mai poate livra gaze in vestul Europei si ca va suferi Germania

România Liberă România Liberă,
Rusia sustine ca din cauza Poloniei nu mai poate livra gaze in vestul Europei si ca va suferi Germania

Compania rusa Gazprom sustine ca Polonia refuza un nou contract pentru tranzitul gazelor naturale din Rusia spre vestul Europei si ca, din acest motiv, livrarile grupului rus Gazprom spre Europa sunt periclitate. continuă pe România Liberă

IMAGINI SOCANTE! Un tren se izbeste de un tir din cauza vremii rele! (VIDEO)

Un video socant care arara un tren care se izbeste de un tir a uimit intreg internetul. Incidentul s-a produs in Utah, iar din cauza vremii nefavorabile, soferul nu a mai avut cum sa vada ca liniile ferate.

Avertisment Airbus: Marea Britanie intra intr-o faza periculoasa din cauza Brexit-ului, iar perspectivele sunt ingrijoratoare daca nu va mai exista acces la piata unica

Marea Britanie intra intr-o faza periculoasa din cauza Brexit-ului si va pierde in lupta pentru competitivitate in fata Statelor Unite, avertizeaza al doilea om din Airbus, Tom Williams. El spune ca Airbus ar putea in cativa ani sa regandeasca planurile de investitii pentru UK si in acest context Boeing va avea mult de castigat. Companii din auto, aviatie si industria chimica au fost invitate in Parlamentul Britanic sa spuna ce lucruri le ingrijoreaza in legatura cu Brexit-ul.

Dragnea, referiri la Dan Adamescu: Romania e vazuta rau din cauza conditiilor inumane din inchisori. Azi noapte a murit un om in penitenciar. Din ce stiu, nu a fost condamnat la moarte... (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut din nou ca Romania este prost vazuta in Europa din cauza conditiilor din penitenciare. Totodata, liderul PSD a insistat ca oamenii care se afla in inchisori nu.

O locuinta a luat foc in Pitesti. Doua persoane au fost transportate la spital din cauza ranilor

O casa a luat foc in Pitesti din cauza unei defectiuni la un aparat electric, iar doua persoane au fost ranite si au fost transportate la spital, potrivit mediafax.

Presedintele american, Donald Trump, sustine ca a pierdut votul popular din cauza imigrantilor si a fraudarii alegerilor

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca ar fi castigat votul popular la alegerile din 2016 daca cele 3 milioane de imigranti ilegali din SUA, din cele 5 milioane existente, nu ar fi votat.

Teparul Miron Cozma?! Cantareata Alya ii aduce ACUZE GRAVE: Ce a pierdut din cauza lui (FOTO)

Cantareata Alya este furioasa pe Miron Cozma. Aceasta il acuza ca i-a promis de multe ori ca o va ajuta sa participe la mai multe evenimente, insa acesta nu se tinea de.

DEZVALUIRI. Clubul de lux Bamboo a putut sa functioneze fara autorizatie din cauza lui Raed Arafat si Petre Toba. Cei doi au facut posibile portitele legale care permit oricand un nou Colectiv

Clubul bucurestean Bamboo, mistuit de un incendiu sambata dimineata, nu avea autorizare de securitate pentru incendii si functiona pe baza unui aviz obtinut in 2009, in conditii mai permisive, afirma oficialii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta ISU) si ai Primariei sectorului 2. Acest lucru a fost posibil dupa modificarea succesiva a Legii privind apararea impotriva incendiilor, care a dus la amanarea intrarii in vigoare a unor reguli stricte.

180 de scoli, gradinite si primarii, iN PERICOL din cauza valorilor ridicate de GAZ RADIOACTIV

180 de scoli, gradinite si primarii din Romania sunt expuse la valori ridicate de radon, gaz radioactiv care produce cancer pulmonar si leucemie, conform unui studiu realizat de profesorii de la Facultatea de.

Doi dintre ranitii in incendiul din clubul Bamboo mai sunt internati in Spitalul Floreasca, la terapie intensiva

Doua persoane mai sunt internate, marti, la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, dupa ce au fost ranite in incendiul care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in clubul Bamboo din Capitala. Ambii raniti sunt internati la sectiile de terapie intensiva, una la toxicologie, iar cealalta la ortopedie.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )