Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imaginiile care iti arata cele mai urate fete ale societatii in care traiesti

Adevărul Adevărul,
Imaginiile care iti arata cele mai urate fete ale societatii in care traiesti

Waldemar von Kazak este un artist grafic din Rusia prin ochii caruia niciodata societatea nu s-a vazut mai disperata, delasatoare sau distrusa de vicii si abuzuri. continuă pe Adevărul

Minecraft Story Mode iti arata o poveste complet diferita a popularului joc

Pentru a experimenta popularul Minecraft printr-o cu totul alta perspectiva single player,Minecraft Story Mode realizat in colaborare cu Telltale Games v-ar putea impresiona. Lansat in urma cu foarte multi ani, Minecraft continua sa fie unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile. Acesta este si unul dintre motivele pentru care Microsoft a decis sa [] Minecraft Story Mode iti arata o poveste complet diferita a popularului joc Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aceste ilustratii iti arata tot ce e gresit in societatea in care traiesti

Aceste ilustratii digitale realizate de artistul rus Waldemar von Kazak te pun fata in fata cu tot ce e gresit in functionarea mecanismelor societatii. Viziunea artistului ne aduce aminte de Steve Cutts, care are un stil aproximativ la fel de sumbru de a transforma uratul in arta. Unele dintre imaginile sale sunt incarcate de sexualitate, [] Aceste ilustratii iti arata tot ce e gresit in societatea in care traiesti Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aceste poze iti arata cat de mult minti pe Instagram

Nu trebuie sa te simti prost pentru ca minti pe Instagram, toata lumea o face. Desigur, nota distinctiva e datade cat de mult o faci si cat de tare iti cosmetizezi viata. E simplu sa pari activ, profund si interesant in social media. Chompoo Baritone, fotograf din Bangkok, Thailanda, a gasit o modalitate amuzanta de [] Aceste poze iti arata cat de mult minti pe Instagram Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari salarii din Romania. in ce domenii se castiga maximele veniturilor si cu cat sunt acestea mai mari decat minimele

O analiza a castigurilor salariale din ultimele luni arata ca in top au urcat petrolistii si informaticienii si au coborat bancherii si aviatorii. Va prezentam cele mai mari salarii din Romania.

Aplicatia care iti gaseste jumatatea in functie de cum iti place baconul

Cu sufletul pereche nu e treaba usoara. E greu sa il gasesti si e greu sa stabilesti daca sunteti, cu adevarat, compatibili. Totusi, in ceea ce priveste stomacul si preferintele culinare, lucrurile ar putea fi ceva mai simple. Sau, cel putin, asta pretinde dezvoltatorul Sizzl, o aplicatie de dating pentru iubitorii de bacon. Stii deja [] Aplicatia care iti gaseste jumatatea in functie de cum iti place baconul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Supercomputerul care iti prezice moartea cu exactitate

Desi credeam ca mai mult decat supercomputerul Watson nu se poate, cel putin nu deocamdata, o echipa de oameni de stiinta a venit cu ceva surprinzator. Cei de la IBM considera ca tehnologia Watson va aduce ingrijirea medicala la alt nivel, fiind capabila sa stocheze cantitati impresionante de date. IBM a implementat deja proiecte individuale [] Supercomputerul care iti prezice moartea cu exactitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sinteza zilei. Cele mai socante imagini ale anului

Cele mai socante imagini ale anului, care sunt din Siria, dar si fotografii dramatice din Ucraina, cu refugiati pe drumul disperarii, au fost prezentate joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Cele mai.

Cele mai frumoase locuri din India

Cele mai frumoase locuri din India. India este o tara a paradoxurilor, cu oameni care traiesc de pe o zi pe alta si oameni care se bucura de tot luxul, oameni deschisi la nou si oameni ancorati in traditii de mii de ani. Totodata, India este una dintre cele mai vizitate destinatii turistice din lume, unde calatorii pot alege atat minuni ale naturii, cat si monumente incarcate de traditie.

Si-a dat demisia ca sa doboare recordul mondial la categoria Cele mai multe selfie-uri facute intr-o ora: cate poze trebuie sa realizeze

Indianul Bhanu Prakash, in varsta de 24 de ani, din regiunea Hyderabad, a decis ca slujba il impiedica sa-si implineasca visul de a figura in Cartea Recordurilor drept persoana care a reusit sa faca cele mai multe selfiuri in 60 de minute, titlu detinut in prezent de un american.

Adevarul Live, ora 12.00: Bloggerita Printesa Urbana, despre ce inseamna sa-ti respecti copilul si despre cele mai bune alternative la pedepse

Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea unuia dintre cele mai cunoscute si iubite bloguri romanesti despre cresterea copiilor, www. printesaurbana. ro, a lansat recent si prima sa carte, O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda. Printesa urbana vine azi in studioul Adevarul Live ca sa impartaseasca din experienta sa de mama a doi copii, cu sinceritatea care a facut-o atat de iubita de parintii care o citesc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2692 seconds )