Libnet.ro
UNICEF

10:15

Imaginile care o pot darama pe Andreea Balan. Cu ce femeie si-a impartit acum casa George Burcea

Playtech Playtech,
Imaginile care o pot darama pe Andreea Balan. Cu ce femeie si-a impartit acum casa George Burcea

Se pare ca evenimentele si situatiile in care se afla Burcea in ultima vreme nu au fost destul. Actorul a pus la socoteala inca o ipostaza promitatoare care sa explice separarea brusca de Andreea Balan. Barbatul a fost prins in preajma altei femei. Cu cine imparte acum locuinta? Burcea imparte casa cu o bruneta Apar . continuă pe Playtech

Cine isi doreste, de fapt, divortul. Andreea Balan a dat cartile pe fata. Ce crede George Burcea despre familia lui

Andreea Balan s-a hotarat sa dea toate cartile pe fata! Cine isi doreste cel mai tare divortul dintre ea si George Burcea? Artista a spus tot intr-un comentariu de pe retelele de socializare, dupa ce a fost luata la rost de o fana. Andreea Balan da tot din casa! Cine si-a dorit divortul Andreea Balan .

Andreea Balan a facut publica filmarea. Ce s-a intamplat cu ea si George Burcea dupa vacanta

Andreea Balan si George Burcea isi iau adio definitiv. Artista a confirmat ieri separarea de tatal copiilor ei, iar acum ofera detalii despre momentul in care s-a produs declicul. Ce s-a intamplat intre ea si George in vacanta? Ce s-a intamplat intre Andreea Balan si George Burcea in vacanta? Despartirea extrem de brusca dintre Andreea .

Parca e urmarita de un blestem! Cat de mult a suferit Andreea Balan in dragoste

Despartirea dintre Andreea Balan si George Burcea este subiectul de pe buzele tuturor, cel putin in aceasta seara, cand actorul si-a luat lucrurile din casa in care locuia cu artista. intamplarile din viata solistei din ultima vreme dau senzatia de deja-vu, Andreea avand un trecut amoros in care se regasesc tot dezamagiri si tristete. Cat .

Dovada ca Andreea Balan a incercat sa ii dea o sansa lui George Burcea. Ce a recunoscut acum cantareata

Raspunsul Andreei la comentariul unui fan a clarificat toata situatia dintre ea si Burcea mult discutata in mediul online. Totul este exact asa cum se credea! Dovada ca Balan a incercat sa-si salveze casnicia, iar George a fost cel care a facut un pas inapoi! Dovada ca Andreea Balan a incercat sa-si salveze casnicia Majoritatea .

Motivul pentru care Andreea Balan nu divorteaza chiar acum. Ce asteapta de la George Burcea

Situatia din familia Burcea-Balan surprinde din pe zi ce trece. Dupa ce ieri s-a aflat ca actorul a facut un scandal imens in casa artistei, inainte de a fi prins drogat la volan, acum alte detalii ies la iveala. Ce asteapta Andreea de la George si de ce nu poate divorta chiar acum? De ce .

Cum a reactionat Lora cand a aflat ca Andreea Balan confirma despartirea. Ce au in comun cele doua

Andreea Balan trece prin momente extrem de grele. Nimeni n-ar fi intuit, in urma cu cateva saptamani, ca viata ei se va schimba atat de tare. Ce i-a scris Lora dupa ce solista a confirmat despartirea definitiva de tatal copiilor sai si ce au in comun cele doua vedete? Lora, reactie dupa ce Balan confirma .

Nu mai exista cale de intoarcere! Andreea Balan si George Burcea divorteaza! Care este motivul deciziei radicale

Andreea Balan si George Burcea au decis oficial sa divorteze! Desi se zvonea ca solista avea de gand sa astepte ca el sa-si rezolve problemele cu justitia si dupa sa faca pasul, cei doi s-au decis sa-si incheie cat mai repede socotelile. Care este motivul pentru care vor depune actele de divort mai repede decat .

Andreea Balan a confirmat despartirea! Ce spune despre divortul de George Burcea

Intr-o perioada in care presa a speculat mult pe tema unui iminent divort intre Andreea Balan si George Burcea, celebra artista a confirmat astazi totul pe retelele de socializare. Iata ce spune despre acest subiect! .

Cele mai scurte casnicii din showbiz. Andreea Balan nu este singura vedeta ghinionista in dragoste

Mariajul a devenit un chin in zilele noastre. Majoritatea oamenilor aleg sa nu se mai incurce cu actele, dat fiind faptul ca scanteia ori se duce in scurt timp ori pretentiile sunt absurde si nu mai exista dorinta de a lupta pentru iubire. Acest lucru a fost simtit si de vedetele de la noi. Care .

Andreea Balan, atacata pe Instagram! Vedeta n-a mai rezistat si a recunoscut! El este cel care... (FOTO)

Andreea Balan a fost pusa la zid de o internauta. Vedeta n-a mai suportat si a trecut la amenintari. Artista a publicat, sambata seara, pe Instagram o fotografie cu msajul Cateodata in viata iti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )