Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inaki Berroeta, Vodafone: 2014 va fi anul cresterii consumului de date mobile, al smartphone-urilor si serviciilor 4G

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inaki Berroeta, Vodafone: 2014 va fi anul cresterii consumului de date mobile, al smartphone-urilor si serviciilor 4G

Anul acesta va fi cel in care consumul de date mobile, dar si adoptia smartphone-urilor va creste considerabil, in special datorita dezvoltarii serviciilor 4G, a declarat pentru WALL-STREET. RO, Inaki Berroeta , CEO al Vodafone Romania, al doilea. continuă pe Wall-Street Ro

Va fi 2014 anul in care prognozele extreme devin realitate?

La sfarsitul fiecarui an, analistii de la Saxo Bank isi publica prognozele scandaloase pentru anul urmator. Natura extrema a acestora a fost mereu diferita de cea a previziunilor normale, cum ar fi evolutia indicilor bursieri, a cursurilor valutare sau a cresterii economice.

Anul 2014, anul SCHIMBARII pentru sistemul sanitar

Anul 2014 este unul al schimbarii pentru sistemul sanitar, sustine ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu. Noile pachete de servicii medicale, unul pentru neasigurati si unul pentru asigurati, vor.

2014, anul alegerilor la Bruxelles: Se reinnoinesc liderii UE

Masinaria bruxelleza urmeaza sa-si reinnoiasca liderii in acest an, informeaza cotidianul economic francez Les Echos, potrivit Agerpres. Astfel, in perioada 22-25 mai vor avea loc alegerile europene,.

2014, anul schimbarii in Parlamentul European/ INFOGRAFIC: sistemele electorale in cele 28 de state UE

Alegerile europarlamentare din acest an vor schimba fata clasei politice europene. Sensul schimbarii este dictat intr-o mare masura de politica interna a partidelor si sistemul de vot. Romania, alaturi de alte cateva state care pot fi numarate pe degete, practica sistemul listelor inchise, pe cand celelalte tari aplica sistem de vot preferential, pe liste deschise sau semi-deschise/ Un infografic complex realizat de Serviciul de cercetare al Parlamentului European.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )