Libnet.ro
UNICEF

20:00

inca o asistenta romanca din Italia, rapusa de coronavirus

B1 B1,
inca o asistenta romanca din Italia, rapusa de coronavirus

Inca o asistenta romanca din Italia a murit in urma infectiei cu COVID-19. Doina Bucataru 61 de ani) s-a stins din viata marti, 14 aprilie, in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Carle din Cuneo,. continuă pe B1

O asistenta medicala din Tandarei a murit

O asistenta medicala din Tandarei a murit.

Al treilea cadru medical decedat: O asistenta medicala din Tandarei

O asistenta medicala din Tandarei a decedat pe 13 aprilie, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Femeia avea 42 ani, a fost confirmata COVID 19 in data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Fetesti unde a fost si internata. Cu aceasta s-a ajuns la 332 de decese in Romania.

Asistenta din Romania, rapusa de coronavirus in Italia. A murit la spitalul la care lucra

Femeia a resimtit primele simptome in 27 martie, insa mai apoi, starea ei de sanatate s-a inrautatit brusc, fiind internata la Terapie Intensiva.

CORONAVIRUS. Regiunea Veneto din Italia relaxeaza masurile de izolare. Se va putea iesi jogging si la picnic cu familia

In Italia, tara europeana cea mai lovita de coronavirus, de maine, 14 aprilie, se relaxeaza restrictiile impuse din cauza pandemiei de COVID-19. Potrivit unui nou ordin guvernamental de marti se vor.

Conditiile de carantina, relaxate tocmai cand este asteptat varful epidemiei: Romanii care se intorc in tara din Italia sau Spania vor sta in carantina la domiciliu, nu in centre pazite de autoritati

Romanii care revin in tara din asa-numitele zone rosii Italia, Spania, Franta, Belgia, Marea Britanie, Statele Unite, Turcia sau Iran, unde exista transmitere comunitara extinsa a coronavirusului), care erau plasati pana acum in centre de carantina, vor putea sta in premiera in carantina la domiciliu, prevede un Ordin al Ministerului Sanatatii publicat astazi in Monitorul Oficial.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )