Libnet.ro
UNICEF

05:15

Al treilea cadru medical decedat: O asistenta medicala din Tandarei

Hotnews Hotnews,
 Al treilea cadru medical decedat: O asistenta medicala din Tandarei

O asistenta medicala din Tandarei a decedat pe 13 aprilie, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Femeia avea 42 ani, a fost confirmata COVID 19 in data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Fetesti unde a fost si internata. Cu aceasta s-a ajuns la 332 de decese in Romania. continuă pe Hotnews

O asistenta medicala din Tandarei a murit

O asistenta medicala din Tandarei a murit.

Asistenta medicala din Tandarei, confirmata cu COVID-19, a decedat

Asistenta medicala din Tandarei, infectata cu COVID-19, a decedat. Conform autoritatilor, femeia avea 42 de ani si s-a stins luni, 13 aprilie.

CORONAVIRUS. O asistenta medicala de 42 de ani, din Tandarei, al patrulea cadru medical care moare dupa ce a contractat COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 332

O asistenta medicala in varsta de 42 de ani, din Tandarei, a devenit al patrulea cadru medical din Romania care moare, dupa ce a contractat COVID-19. Totusi, ea este a treia care s-a infectat cu coronavirus i.

O asistenta medicala din Tandarei ucisa de infectia cu Covid-19. Femeia avea 42 de ani

O asistenta medicala, in varsta de doar 42 de ani, din localitatea Tandarei a decedat luni in urma infectiei cu noul coronavirus. Aceasta suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet zaharat.

O asistenta medicala de la spitalul din Barlad, unitate suport pentru pacientii COVID-19, infectata cu noul coronavirus

O asistenta medicala din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad a fost depistata pozitiv COVID-19. Aceasta este in stare stabila fiind internata in unitatea medicala la care este angajata.

Marturia sotului asistentei din Tandarei care a murit de coronavirus: Am aflat ca avea diabet, dar e exclus

O asistenta medicala din Tandarei a murit. Sotul ei a vorbit despre tragedie, marti, intr-un interviu acordat Antena 3.

Lupta in prima linie prin ochii unui cadru medical: De o luna suntem la foc automat, ne-am distantat mult de familii, fara sa vrem. Prioritatile s-au schimbat total!

De aproape o luna, cadrele medicale din Romania lucreaza la foc automat, povesteste medicul Bogdan Ioan Furtuna, directorul medical al Spitalului Colentina din Bucuresti, aflat in prima linie in epidemia de coronavirus. Dormim putin, mancam rar,.

Tismaneanu isi cere scuze finale pentru meme-ul rasist cu ciorile din Tandarei: Nu exista cuvinte magice pentru a repara durerea pe care am provocat-o

Politologul Vladimir Tismaneanu isi cere scuze pentru meme-ul rasist pe care l-a distribuit pe Facebook. Precizarile sale vin dupa ce reprezentanti ai comunitatii roma au criticat dur postarea cu ciorile din Tandarei, CNCD a anuntat ca se autosesizeaza, iar institutul Elie Wiesel a calificat gestul drept rasism in elita culturii.

Al doilea caz de imbolnavire COVID-19 la spitalul din Barlad: o infirmiera, contact cu asistenta medicala bolnava, infectata cu noul coronavirus

O infirmiera din cadrul Sectiei Boli Infectioase a Spitalului Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad, unitate suport pentru pacienti COVID-19, a fost confirmata pozitiv la infectia cu noul coronavirus.

O asistenta medicala de 58 de ani din Brasov, confirmata cu COVID-19, a murit

Ministerul Sanatatii confirma decesul unei asistente medicale de la Spitalul Militar Brasov. Din primele informatii, aceasta, in varsta de 58 de ani, a fost contact al sotului si el confirmat pozitiv.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )