Libnet.ro
UNICEF

21:00

E inca cea mai frumoasa! Cele mai bune fotografii vintage cu Marilyn Monroe!

ADPM ADPM,
E inca cea mai frumoasa! Cele mai bune fotografii vintage cu Marilyn Monroe!

O actrita legendara a Hollywood-ului, Marilyn Monroe ramane chiar si acum, la mai bine de jumatate de secol de la tragica ei trecere in nefiinta, un adevarat simbol al frumusetii, al rafinamentului, elegantei si feminitatii. Iata cateva dintre cele mai reusite fotografii vintage cu Marilyn Monroe!. continuă pe ADPM

Cea mai frumoasa, rara si scumpa masina din lume, filmata pe strada (video)

Cea mai exclusivista masina din lume este produsa in Beirut, capitala Libanului. Se numeste Lykan sau pe numele complet W Motors Lykan Hypersport. Costa 2,5 milioane de euro si face modelul Avendatod produs de Lamborghini sa para o joaca de copii. Iata imaginile filmate la Monte Carlo, pe strazi.

Spania are cea mai mare valoare de piata dintre selectionatele de la CM

Reprezentativa Spaniei are cea mai mare valoare de piata dintre echipele participante la Cupa Mondiala, conform unui studiu realizat de site-ul Transfermarkt, care estimeaza la 916 milioane de dolari pretul .

Paula Seling, record la Eurovision: cea mai lunga nota din istoria show-ului

Desi nu au castigat concursul Eurovision 2014, Paula si Ovi, reprezentantii Romaniei, au lasat o impresie puternica si chiar au bifat un record al competitiei. Mai exact Paula Seling, care a avut cea mai lunga nota muzicala din istoria show-ului, o nota ce a durat 19,5 secunde.

Liderul de la Tiraspol Evgheni Sevciuk: Cea mai buna solutie este un divort civilizat intre Transnistria si Republica Moldova

Liderul regimului de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, a declarat, intr-un interviu pentru Euronews, ca semnarea Acordului de Liber Schimb intre Chisinau si Bruxelles va avea consecinte negative pentru Transnistria si, in acest context, un divort civilizat de Republica Moldova ar fi cea mai buna solutie, transmite Mediafax.

Cea mai populara aplicatie mobila e un elogiu adus absurditatii

Cea mai populara aplicatie din Play Store Google si AppStore e Make it Rain. Pentru ca nu stiam ce e cu ea, am decis sa o testam. Si ne-am dat seama ca absurditatea e la ea acasa.

Maria Sharapova a felicitat-o pe Simona Halep. A jucat formidabil. A fost cea mai grea finala din cariera mea!

Maria Sharapova a declarat, sambata, dupa victoria de la Roland Garros, ca Simona Halep a jucat incredibil si a felicitat-o pe romanca. A fost cea mai grea finala din cariera mea. Felicitari Simonei, a.

Maria Sharapova: A fost cea mai dura finala de Grand Slam pe care am jucat-o, tot respectul pentru Simona Halep

Maria Sharapova a castigat, sambata, pentru a doua ora in cariera turneul de la Roland Garros, jucatoarea din Rusia trecand in trei seturi de Simona Halep. A fost cea mai dura finala de Grand Slam pe care am jucat-o, a precizat Sharapova.

Cea mai mare colectie de jocuri din lume este pusa la vanzare

Certificata de Cartea Recordurilor Guiness, cea mai mare colectie de jocuri detinuta de o persoana poate fi cumparata online. A muncit mult sa o adune. Michael Thomasson a petrecut peste 25 de ani pentru a strange o colectie de jocuri demna de Cartea Recordurilor. in urma cu ceva timp, cand a primit diploma celor de la Guiness, aceasta totaliza 10. 607 titluri unice, in timp ce la data vanzarii valoarea exacta a depasit 11. Pentru ca pe langa titlul de colectionar [].

EVGA anunta SuperNOVA 1600 G2, cea mai puternica sursa din portofoliu

EVGA a anuntat la Computex 2014, o noua sursa, cea mai puternica din portofoliul acestora, SuperNOVA 1600 G2. Dupa cum ii spune si numele, EVGA SuperNOVA 1600 G2are o putere de 1600 W si vine cu numele de cod complet120-G2-1600-X1. Sursa este complet modulara, reducand astfel aglomeratia de cabluri din carcasa. De asemenea, se spune ca va oferi o stabilitate de invidiat, fiind destinata pasionatilor si utilizatorilor extremi care o vor folosi probabil si pentru sesiuni de overclocking. Din punct [].

5 trucuri sa faci cea mai buna inghetata in casa

Inghetata este delicioasa si numai buna pe timp de vara. Nu esti foarte tentata sa o faci in casa pentru ca te gandesti ca n-o sa-ti iasa. Insa trucurile te mai jos te pot ajuta. Iata 5 sfaturi sa faci cea mai.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )