Libnet.ro
UNICEF

18:00

inca doua imbolnaviri de COVID-19 la Braila. Unul dintre pacienti este minor. Numarul de cazuri a ajuns la 19

Adevărul Adevărul,
inca doua imbolnaviri de COVID-19 la Braila. Unul dintre pacienti este minor. Numarul de cazuri a ajuns la 19

Zece dintre persoanele confirmate cu Covid-19 in judet au fost declarate vindecate. Braila se afla printre judetele cu cele mai putine cazuri de imbolnavire inregistrate. Spre comparatie, in Galati, judetul vecin, sunt de 14 ori mai multi pacienti confirmati. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Potrivit acestuia, ar mai putea fi un varf al epidemiei de coronavirus in toamna, dar nu de amploarea celui de acum.

ANUL TRECUT Regiunea Vest a avut unul dintre cele mai rapide ritmuri de crestere de dupa criza

Regiunea Vest a inregistrat, in 2019 - an care a consemnat si la nivel global o intensificare notabila a activitatii economice - unul dintre cele mai rapide ritmuri de crestere din perioada ulterioara declansarii crizei financiare globale in jurul a 6,5%), ne-a transmis Sorin Maxim, directorul general al Agentiei de Dezvoltare Regionala Vest ADR V).

inca doua site-uri blocate pentru informatii false: Unul dintre ele scria ca marele plan din spatele proiectului COVID-19 ar fi reducerea populatiei si controlul multimilor

Accesul la alte doua site-uri web, gazduite pe servere din Statele Unite ale Americii, a fost blocat joi de autoritati pe motiv ca ar fi gazduit informatii complet false sau distorsionate care au potentialul de a crea panica in randul cetatenilor. Cele doua site-uri, veghepatriei. wordpress. com si vremuritulburi. com, aveau articole bazate strict pe teorii ale conspiratiei, titrand printre altele ca marele plan din spatele proiectului COVID-19 ar fi reducerea populatiei si controlul multimilor prin instituirea unui mod nou de viata fara drepturi si libertati, controlat de un nou guvern unic mondial menit sa excluda Rusia si China din prim-planul geopolitic.

inca doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 58

Doi barbati din regiunea transnistreana, in varsta de 60 si, respectiv, 75 de ani, au fost rapusi de COVID-19. Ambele persoane sufereau si de boli cronice. Numarul deceselor in stanga Nistrului, cauzate de noul coronavirus, a urcat la 12. in total, in R. Moldova au fost inregistrate 58 de decese, dintre care patru decese in randurile lucratorilor medicali.

ANALIZA: Telemedicina ar putea fi unul dintre raspunsurile pentru reforma viitoare a sistemului medical

Telemedicina este considerata, in actualul context al pandemiei Covid-19, ca una dintre solutiile care ar putea limita raspandirea virusului si, de asemenea, care ar putea ajuta sistemul de sanatate sa gestioneze cresterea cererii pentru consultatii minore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )