Libnet.ro
UNICEF

20:15

inca doua localitati au intrat in scenariul rosu. Politia si Jandarmeria asigura perimetrul

Antena3 Antena3,
inca doua localitati au intrat in scenariul rosu. Politia si Jandarmeria asigura perimetrul

Localitatile Tasca si Tarcau din judetul Neamt au intrat, in aceasta dimineata, in carantina. Pe langa obligativitatea purtarii mastii de protectie sau inchiderea scolilor, autoritatile impun si restrictii de circulatie. continuă pe Antena3

Monica Anisie, dupa depasirea pragului de 3 in Capitala: Propunerea Inspectoratului Scolar va fi de suspendare a activitatilor didactice fata in fata pentru 14 zile Deja mai avem si alte localitati in scenariul rosu (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a anuntat ca Inspectoratul Scolar va propuneComitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta suspendarea activitatilor didactice cu prezenta fizica pe.

Clujul a intrat in scenariul rosu. Primele masuri luate dupa ce rata de infectare a sarit in oras la 3,36 la mia de locuitori

Incepand de joi, 22 octombrie, masca devine obligatorie la Cluj inclusiv in spatiile publice deschise, iar restaurantele, teatrele si cinematografele se inchid, cu exceptia teraselor.

CORONAVIRUS |Neamt: Localitatile Tasca si Tarcau, in scenariul rosu

Miercuri dimineata, localitatile Tasca si Tarcau din judetul Neamt au intrat in scenariul rosu din cauza cresterii accelerate a cazurilor de coronavirus. Astfel ca, cetatenilor li se impun mai multe.

Scolile din Bucuresti in scenariul rosu: Profesorii au termen pana miercuri sa le transmita elevilor orarul pentru cursuri online

Directorii unitatilor de invatamant din Bucuresti, inclusiv gradinitele, au termen pana miercuri sa ii informeze pe copii si pe parinti cum vor fi organizate cursurile online si sa le transmita orarul, in conditiile in care Capitala a intrat in scenariul rosu, care implica inchiderea scolilor si trecerea la cursuri exclusiv online.

Scolile din Ramnicu Valcea, in scenariul rosu. Rata incidentei cumulate a cazurilor COVID-19 a atins valoarea de 4,69 la mia de locuitori

Rata incidentei cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 in ultimele 14 zile in Ramnicu Valcea este de 4,69 la mia de locuitori. in acest context, scolile au intrat in scenariul rosu de.

Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei. Ce se va intampla cu activitatea in scoli si gradinite dupa ce Capitala intra in scenariul rosu

Explozia cazurilor de COVID-19 devine de la zi la zi mai apasatoare, astfel ca autoritatile sunt obligate sa ia masuri dintre cele mai stricte pentru a preveni raspandirea virusului. in ceea ce priveste intrarea Capitalei in scenariul rosu, noul inspector scolar a venit cu informatii legate de activitatile din sistemul de invatamant. Gradinitile vor avea .

Numarul unitatilor de invatamant aflate in scenariul rosu a crescut fata de ziua precedenta, ajungand la 2.169

Numarul unitatilor de invatamant aflate in scenariul rosu a crescut cu 280 fata de ziua precedenta, ajungand la 2. 169, arata datele primite de Ministerul Educatiei. in 317 dintre acestea, cursurile se tin online dupa ce au fost confirmate cazuri de COVID-19.

Timisoara, al treilea mare oras din Romania aproape de scenariul rosu Inspectoratul Scolar: Sunt 84 de elevi si profesori spitalizati cu COVID

Timisoara este al treilea mare oras din Romania, dupa Bucuresti si Cluj-Napoca, ce va intra in scenariul rosu intrucat rata de infectare se apropie de 3 la mia de locuitori. Inspectoratul Scolar Judetean Timis a anuntat miercuri o crestere a numarului elevilor si profesorilor confirmati cu COVID-19 si care sunt spitalizati.

Orasul Arad, aproape de scenariul rosu Autoritatile judetene anunta restrictii iminente

Orasul Arad este foarte aproape de scenariul rosu din cauza inmultirii numarului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2, presedintele Consiliului Judetean Arad afirmand ca este o chestiune de ore pana la depasirea pragului stabilit prin lege si anuntand restrictii, transmite Mediafax.

CORONAVIRUS |Municipiul Dej intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie peste tot

Municipiul Dej intra in scenariul rosu in urma depasirii pragului de trei cazuri la mia de locuitori, iar noi masuri de restrictionare a activitatilor vor fi aplicate, potrivit someseanul. ro. Rata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )