Libnet.ro
UNICEF

14:45

inca un fief pierdut de PSD: Candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale

B1 B1,
inca un fief pierdut de PSD: Candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale

Infrangere dureroasa pentru PSD, in unul din fiefurile sale. Potrivit rezultatelor partiale, candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale organizate duminica. PSD pierde. continuă pe B1

Candidatul PNL castiga primaria Constanta. Fostul primar abia al treilea

Vergil Chitac, candidatul PNL la functia de primar al municipiului Constanta, a castigat alegerile l.

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, candidatul PNL la Primaria Focsani: Sper intr-oschimbare. imi doresc sa spunem ca data de 27 septembrie a fost o zi istorica si focsanenii si-au hotarat o alta soarta

Ministrul Dezvoltarii, desemnat de PNL candidat al partidului pentru Primaria Focsani, si-a declarat, duminica, speranta ca ca vrancenii vor decide la acest scrutin o administratie cu fata la.

Candidatul PNL castiga Slobozia cu ajutorul USR-PLUS

Dragos Soare, candidatul PNL la functia de primar al municipiului Slobozia, resedinta judetului Ialo.

Alegeri locale 2020. Candidatul PNL la presedintia CJ Bihor, Ilie Bolojan, are circa 70% din voturi (rezultate partiale)

Candidatul PNL Ilie Bolojan are 69,35% din voturile pentru presedintia Consiliului Judetean Bihor, iar PNL - 64,37% din voturile pentru consilierii judeteni, arata rezultatele partiale ale alegerilor locale publicate de Biroul Electoral Central, relateaza Agerpres.

A fost prins in timp ce tranzactiona voturile flotantilor. Candidatul PNL la primarie, prins in fapt de PRO Romania

Fiecare campanie electorala, fie ca vorbim de alegeri locale, fie parlamentare, fie prezidentiale, aresarea si piperul ei. Cazul de fata are mai mult de-atat, are coruptie, santaj si intelegeri in spatele usilor inchise. Un candidat PNL a decis ca e nevoie de troc electoral ca sa castige alegerile locale. Candidat prins in timp ce tranzactiona .

Candidatul PNL la functia de primar al unei comune din Botosani a murit fulgerator

Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona, din Botosani, colonelul in rezerva Radu Anton, a incetat din viata in cursul serii de vineri, la varsta de 60 de ani, in urma unui infarct. Medicii sositi de urgenta la locuinta acestuia nu au mai putut face nimic.

Botosani: Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona a murit la varsta de 60 de ani

Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona, din Botosani, Radu Anton a incetat din viata in cursul serii de vineri, la varsta de 60 de ani, informeaza Agerpres. Barbatul, care a ocupat.

PSD pierde inca un oras important. Liberalul Mircea Corbu castiga Primaria Busteni, in fieful senatorului Emanoil Savin

Liberalul Mircea Corbu a castigat alegerile pentru fotoliul de primar al orasului prahovean Busteni, aflat ani de zile sub conducere social-democrata si cunoscut ca fief al senatorului PSD Emanoil Savin, fost primar, trecut pe la mai multe partide.

Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 din partea PNL-USR-PLUS. Ce vrea

Suntem in plin scrutin al Alegerilor Locale. Romanii, inca de dimineata au iesit la vot. in Capitala majoritatea candidatilor au votat deja in sectiile de votare unde sunt arondati. Printre acestia este si Ciprian Ciucu. Politicianul candideaza pe listele PNL-USR-PLUS la Primaria sectorului 6 al Capitalei. Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 .

Marian Oprisan a pierdut functia de presedinte al CJ Vrancea, dupa 20 de ani. Catalin Toma, candidatul PNL, a castigat cu 44,4% din voturi

Infrangere dureroasa in judetul Vrancea, unde Marian Oprisan, unul dintre ultimii baroni ai PSD de pe vremea cand Adrian Nastase era premier, si presedinte al Consiliului Judetean de 20 de ani, si-a.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )