Libnet.ro
UNICEF

06:00

inca sase persoane au murit din cauza gripei. Numarul mortilor a ajuns la 54

Antena3 Antena3,
inca sase persoane au murit din cauza gripei. Numarul mortilor a ajuns la 54

Inca sase persoane au murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand la 54, a informat, marti, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Stire in curs. continuă pe Antena3

O femeie din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul mortilor a ajuns la 39

O femeie in varsta de 51 de ani din judetul Prahova a murit vineri din cauza gripei, astfel numarul deceselor inregistrate la nivel national ajungand la 39, anunta sambata Institutul National pentru.

INSP: Numarul persoanelor care au decedat din cauza gripei a ajuns la 39

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 39, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Gripa face noi victime. Numarul deceselor a ajuns la 43

Inca patru persoane au murit din cauza gripei. Printre acestea se afla si un barbat de 40 de ani care nu suferea de alte boli. Niciuna dintre victimele gripei nu era vaccinata.

nca 4 romni au murit de gripa, inclusiv un barbat de 40 de ani, fara alte afectiuni. Numarul victimelor a urcat la 43

43 de romani au murit de gripa de la inceputul acestui sezon, boala facand 4 noi victime in weekend: un barbat de 40 de ani din Giurgiu, care nu avea alte afectiuni, si alte 3 persoane care aveau conditii medicale preexistente sufereau de alte afectiuni): o femeie de 87 de ani din Iasi, un barbat de 49 de ani din Braila si un barbat de 93 de ani din Bucuresti. Ministerul Sanatatii ar urma sa anunte maine daca sunt sau nu intrunite conditiile pentru a declara epidemie de gripa in Romania.

Gripa face 4 noi victime, numarul deceselor ajungand la 43. Anuntul legat de epidemie, asteptat marti

Alte patru persoane au murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand la 43, a informat luni Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 48

Creste bilantul romanilor morti din cauza gripei. O femeie in varsta de 39 de ani, din judetul Cluj, a murit din cauza gripei, numarul celor ucisi de virusul gripal ajungand la 48 de morti. Ministrul.

inca un prahovean rapus de gripa. Este al saselea caz de deces in acest sezon in judetul Prahova

O femeie in varsta de 51 de ani, din Prahova, a murit din cauza gripei. Numarul deceselor provocate de virusul gripal a ajuns la sase, in judet si la 39 la nivel national.

Masuri extreme la SJU Slatina din cauza gripei. O sectie si-a suspendat activitatea, pentru a putea fi tratati copiii

Numarul cazurilor de gripa inregistrate la SJU Slatina si confirmate de laboratorul Institutului Cantacuzino a depasit 60, fiind nevoie, pentru a putea fi tratati optim copiii, sa fie suspendata activitatea unei alte sectii.

Masuri extreme la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina din cauza gripei. O sectie si-a suspendat activitatea, pentru a putea fi tratati copiii

Numarul cazurilor de gripa inregistrate la SJU Slatina si confirmate de laboratorul Institutului Cantacuzino a depasit 60, fiind nevoie, pentru a putea fi tratati optim copiii, sa fie suspendata activitatea unei alte sectii.

A fost confirmat al 39-lea deces din cauza gripei, fiind vorba de o femeie din Prahova

Cel de-al 39-lea deces cauzat de gripa in acest sezon a fost confirmat de medici, fiind vorba despre o femeie de 51 de ani din Prahova, care avea antecedente medicale si nu era vaccinata antigripal, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )