Libnet.ro
UNICEF

01:05

Audieri la DIICOT in dosarul violentelor din 10 august. Cristian Dide: Nu cunoastem persoanele violente

Antena3 Antena3,
Audieri la DIICOT in dosarul violentelor din 10 august. Cristian Dide: Nu cunoastem persoanele violente

Au inceput audierile in dosarul Lovitura de stat deschis la DIICOT. Reprezentantii Jandarmeriei Romane au depus o sesizare privind infractiuni impotriva ordinii constitutionale, in legatura cu mitingul din 10. continuă pe Antena3

Carmen Dan sustine ca secretarul de stat urmarit penal in dosarul violentelor din 10 august a fost cel care a solicitat mutarea pe un alt post

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca secretarul de stat Mihai Chirica a fost cel care a solicitat mutarea de pe postul din care coordona institutiile prefectului pe cel privind relatia cu Parlamentul si.

Continua ancheta in dosarul violentelor din 10 august

Continua ancheta in dosarul violentelor din 10 august. Procurorii de la Parchetul General audiaza si vineri martori in acest dosar.

Carmen Dan, despre dosarul protestelor din 10 august: Nu vad de ce as fi pusa sub acuzare, un om care nu greseste, nu se teme

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, ca se asteapta sa fie citata sau invitata la Parchetul General in dosarul legat de modul in care au intervenit jandarmii la protestul din 10 august.

Carmen Dan, raspuns pentru Augustin Lazar. De ce nu sunt declasificate documentele din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca cererea procurorului general privind declasificarea documentelor din dosarul violentelor din 10 august e analizata de o comisie din cadrul.

Carmen Dan continua sa apere interventia in forta din 10 august: Asteptam ca si ceilalti sa fie chemati la audieri. Cei care au provocat violentele nu sunt jandarmii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, continua sa apere interventia in forta a jandarmilor de la protestul din 10 august ca fiind una corecta. Mai mult, aceasta este suparata pe procurorul general Augustin Lazar pe.

Carmen Dan ii raspunde lui Augustin Lazar de ce nu sunt declasificate documentele din 10 august

Carmen Dan a declarat vineri ca cererea procurorului general privind declasificarea documentelor din dosarul violentelor din 10 august e analizata de o comisie din cadrul MAI, care va decide cu privire la declasificarea partiala a datelor. Carmen Dan a subliniat ca nu sunt documente clasificate de ministru, sau documente pentru care ministrul poate dispune declasificarea,.

Plangere penala impotriva colonelului Cucos, privind protestele din 10 august

Deputatul USR Stelian Ion a depus, vineri, la Parchetul General o plangere pe numele colonelului Sebastian Cucos, prim-adjunct al Jandarmeriei Romane. Plangerea vizeazascandalul violentelor din 10.

Carmen Dan nu se teme ca va fi acuzata in cazul protestului din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca nu se teme ca va fi pusa sub acuzare in dosarul penal legat de modul in care au intervenit jandarmii la protestul din 10 august. intrebata de.

CARMEN DAN, nou ATAC la adresa PROCURORILOR care ancheteaza VIOLENTA JANDARMILOR de la protestul din 10 august: Nu mai cred in COINCIDENTE

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, ca Parchetul General nu gestioneaza in mod echilibrat ancheta protestului din 10 august, in conditiile in care procurorii se axeaza doar pe interventia br.

Femeia-jandarm, batuta la protestul din 10 august: Am reusit sa ajung la colegii mei cu ajutorul colegului si al ctorva dintre protestatari / Consider ca acel atac a fost o ura declansata mpotriva unui om n uniforma

Stefania, femeia-jandarm batuta de cativa huligani in cadrul protestului din 10 august, a spus intr-un interviu laAntena 3ca ea si colegul ei au fost loviti cu salbaticie, dar ca a fost ajutata de cativa protestatari pentru a scapa din mijlocul busculadei in care a fost prinsa. De asemenea, ea a spus ca acel atac a fost o ura declansata impotriva unui om in uniforma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )