Libnet.ro
UNICEF

15:00

inca trei localitati din judetul Constanta intra in caratina. Numarul lor ajunge la 18, iar numarul mortilor - la 331

Adevărul Adevărul,
inca trei localitati din judetul Constanta intra in caratina. Numarul lor ajunge la 18, iar numarul mortilor - la 331

Alte trei localitati din judetul Constanta intra in carantina. Numarul lor ajunge astfel la 18, printre care se afla si resedinta de judet. Sunt 331 morti in Constanta din cauza Covid-19. continuă pe Adevărul

Trei localitati din judetul Constanta si una din judetul Alba intra in carantina pentru 14 zile, incepand din acest weekend - GCS

Localitatile Cernavoda, Cumpana, Targusor din judetul Constanta si localitatea Vintu de Jos din Judetul Alba intra in carantina, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Masurile se aplica pentru o perioada de 14 zile incepand de sambata seara pentru localitatile din Constanta si de duminica dimineata pentru cea din judetul Alba.

Orasul Cernavoda si doua comune din judetul Constanta intra in carantina de sambata seara

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a propus carantinarea altor trei localitati, fiind vorba de orasul Cernavoda, comunele Cumpana si Targusor, iar masura va intra in vigoare din data de 28 noiembrie, de la ora 20. Judetul Constanta este pe primul loc la nivel national in privinta incidentei pe ultimele 14 zile, rata inregistrata vineri fiind de 7,54.

Alte trei localitati din Constanta vor intra in carantina

Localitatile Tuzla, Rasova si Aliman, vor intra in carantina incepand din data de 2 decembrie, de la ora 8. Rata de incidenta a imbolnavirilor de COVID-19 in cele trei localitati este cuprinsa.

Carantina in Sibiu si in trei localitati din judet, prelungita de astazi cu inca 7 zile Alba Iulia, Blaj, Sebes sau Cugir ar putea scapa de carantina

Carantina in municipiul Sibiu si in localitatile Cisnadie, Talmaciu si Selimbar a fost prelungita cu alte sapte zile, incepand de luni de la ora 5. in schimb, luni ar putea fi ultima zi de carantina pentru municipiul Alba Iulia, Blaj, Sebes, Cugir, Abrud si Ciugud.

O noua localitate din Judetul Alba intra in carantina. De cand se aplica masura

Tinand cont de evaluarea epidemiologica,seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a emis in data de 27. 2020, ordinul de carantinare zonala, timp de 14 zile, a.

Constanta: Orasul Cernavoda si doua comune din judet vor intra in carantina de sambata seara

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a propus carantinarea altor trei localitati, fiind vorba de orasul Cernavoda, comunele Cumpana si Targusor, iar masura va intra in vigoare din data de 28 noiembrie, de la ora 20. 00, informeaza News. ro. Judetul Constanta este pe primul loc la nivel national in privinta incidentei pe ultimele 14 zile, rata inregistrata vineri fiind de 7,54.

ORBAN, DESPRE ALEGERI: Singura problema care exista este legata de situatia in care un cetatean este din judetul Giurgiu, sa spunem, se afla internat intr-un alt judet

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca tuturor celor aflati in izolare, carantinare sau sunt internati in spital trebuie sa li se ofere dreptul de a vota prin intermediul urnei speciale mobile. Seful Executivului a adaugat ca exista intr-adevar o problema care este legata de faptul ca, in cazul in care este o persoana din judetul Giurgiu, de exemplu, si esti internata intr-un alt judet. Aici e foarte complicat de gasit o solutie, pentru ca dreptul de vot se exercita in cadrul circumscriptiei care este judetul, respectiv municipiul Bucuresti, a explicat prim-ministrul, citat de News.

O biserica din judetul Neamt, in flacari. Incendiul a izbucnit in interior si a cuprins acoperisul

Un incendiu a izbucnit, luni,la o biserica din judetul Neamt. Este vorba despreBiserica Sfintii imparati Constantin si Elena din comuna Draganesti. Se pare caflacarile au izbucnit i.

DSP Alba propune ridicarea carantinei in Alba Iulia si alte cinci localitati

Alba Iulia si alte cinci localitati din judetul Alba ar putea sa iasa din carantina astazi. Masura a fost impusa acum 14 zile, iar Directia de Sanatate Publica este de parere ca situatia s-a imbunatatit in privinta raspandirii noului coronavirus. Astfel, DSP Alba va propune Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) incetarea carantinei in localitatile Alba Iulia, Blaj, Sebes, Cugir, Abrud si Ciugud, ca urmare a scaderii numarului de imbolnaviri, relateaza Digi24.

Municipiul Alba Iulia si alte cinci localitati din judet ies din carantina

Localitatile Alba Iulia, Blaj, Sebes, Abrud, Ciugud si Craciunelu de Jos ies din carantina, incepand de marti, insa vor trebuirespectate in continuare mai multemasuri pentru limitarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )