Libnet.ro
UNICEF

09:15

ORBAN, DESPRE ALEGERI: Singura problema care exista este legata de situatia in care un cetatean este din judetul Giurgiu, sa spunem, se afla internat intr-un alt judet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN, DESPRE ALEGERI: Singura problema care exista este legata de situatia in care un cetatean este din judetul Giurgiu, sa spunem, se afla internat intr-un alt judet

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca tuturor celor aflati in izolare, carantinare sau sunt internati in spital trebuie sa li se ofere dreptul de a vota prin intermediul urnei speciale mobile. Seful Executivului a adaugat ca exista intr-adevar o problema care este legata de faptul ca, in cazul in care este o persoana din judetul Giurgiu, de exemplu, si esti internata intr-un alt judet. Aici e foarte complicat de gasit o solutie, pentru ca dreptul de vot se exercita in cadrul circumscriptiei care este judetul, respectiv municipiul Bucuresti, a explicat prim-ministrul, citat de News. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, despre instituirea unui lockdown dupa alegeri: O minciuna gogonata. Economia nu ne permite, oamenii au nevoie de locuri de munca

Premierul Ludovic Orban catalogheaza drept o minciuna gogonata afirmatiile celor care spun ca va urma o carantina dura dupa alegerile parlamentare si afirma ca Romania nu isi permite un lockdown din punct de vedere economic.

Ludovic Orban, despre organizarea slujbelor in pandemie: Nu am interzis practic tinerea lor, am stabilit anumite conditii care au fost respectate (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de luni, premierul Ludovic Orban a discutat despre organizarea slujbelor religioase, in contextul pandemiei de COVID-19. El a fost intrebat daca, in ultimele noua luni, nu a fost.

Medicul Emilian Popovici, despre situatia epidemiologica actuala: Strategia autoritatilor este insuficienta. Numarul infectarilor va scadea doar cu restrictii dure. Alta varianta chiar nu exista

Emilian Popovici,vicepresedintele Societatii Romane de Epidemiologie, a vorbit, vineri seara, intr-o interventie in platoul B1 TV, despre situatia epidemiologica actuala din Romania. Medicul a.

Orban, despre cazul din Mures: A fost o numire nepotrivita. Am si dispus plecarea acelui om care a fost numit

Premierul Ludovic Orban a afirmat, intrebat despre discutia avuta cu seful statului privind cazul de la Mures, ca a fost o numire nepotrivita si a dispus plecarea acelei persoane numite. Seful Executivului a precizat ca, in opinia sa, cine doreste sa faca o cariera intr-o functie publica nu trebuie sa aiba legatura cu politica.

Ludovic Orban, despre lucrarile la tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitesti: Se deruleaza intr-un ritm extrem de sustinut

Primul ministru, Ludovic Orban, a mers sambatape santierul Drumului Expres Craiova - Pitesti, tronsonul 2, care face legatura intre limita judetelor Dolj si Olt si municipiul Slatina, pentru a verifica i.

Prima reactie din USR-PLUS dupa declaratiile lui Orban despre alianta USR-PSD: Istoria ne arata deja cine a colaborat cu PSD. Ce incredere sa ai?

Coordonatorul regional PLUS Nord Est, Liviu Iolu, a reactionat, joi seara, dupa ce premierul Ludovic Orban a declarat ca USR se sinucide daca face alianta post-electorala cu PSD. Istoria ne arata deja cine a colaborat cu PSD. Si nu e USR PLUS, a afirmat Iolu.

Alegeri parlamentare 2020. Care sunt atributiile unui senator

Pe data de 6 decembrie romanii cu drept de vot sunt chemati sa aleaga componenta noului Parlament. Care sunt insa principalele atributii pe care senatorii le au. Principalele atributii ale.

Alegeri parlamentare 2020. Care sunt atributiile unui deputat

Pe data de 6 decembrie romanii cu drept de vot sunt chemati sa aleaga componenta noului Parlament. Care sunt insa mai exact principalele atributii pe care deputatiile au. Care sunt.

Orban: Analizam posibilitatea redeschiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise Legea a fost atacata la Curtea Constitutionala

Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala legea modificata de PSD cu un amendament care prevede redeschiderea pietelor din spatii inchise in perioada starii de alerta, a anuntat luni premierul Ludovic Orban. El a spus insa ca autoritatile analizeaza posibilitatea renuntarii la unele restrictii, intre care si cea privind pietele.

Ludovic Orban: Analizam posibilitatea redeschiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca guvernantii iau in calcul redeschiderea pietelor care functioneaza in spatii inchise. Asta mai ales ca a venit iarna si temperaturile sunt tot mai scazute.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )