Libnet.ro
UNICEF

09:00

Papa Francisc il va primi la Vatican pe Vladimir Putin / Este prima intalnire dupa semnarea aliantei dintre ortodocsii rusi si catolici in fata islamismului din Orientul Mijlociu

Hotnews Hotnews,
 Papa Francisc il va primi la Vatican pe Vladimir Putin / Este prima intalnire dupa semnarea aliantei dintre ortodocsii rusi si catolici in fata islamismului din Orientul Mijlociu

Papa Francisc il va primi in 4 iulie la Vatican pe presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat joi Sfantul Scaun, potrivit AFP. Va fi a doua intalnire a Suveranului Pontif si a liderului de la Kremlin si prima dupa intalnirea istorica dintre Patriarhul Kirill si Papa Francisc. continuă pe Hotnews

Papa Francis il va primi la Vatican pe Vladimir Putin. Cand va avea loc intalnirea

Papa Francisc il va primi la Vatican, pe 4 iulie, pe presedintele rus Vladimir Putin, potrivit unui comunicat al Sfantului Scaun, transmis de AFP. Pot confirma ca Sfantul Parinte il va primi in audienta.

Subiectele zilei: Papa Francisc, fermecat de peisajele din Romania. Este o frumusete, nu am mai vazut niciodata asa ceva; Doar 12 spitale redeschise in ultimii 8 ani. Viceprimar: Fonduri UE? in niciun caz

Protest organizat luni in fata Ministerului de Externe pentru a-i cere demisia lui Teodor Melescanu. Comunitatea Declic si initiatorul petitiei online Melescanu, demisia! organizeaza luni, de la ora 18. 00, un protest. Cine este studenta de 21 de ani care a devenit cel mai tanar europarlamentar din istorie. A fost aleasa pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca.

Papa Francisc a vorbit la Vatican, despre vizita in Romania. Ce a spus Suvernaul Pontif

Papa Francisc a vorbit miercuri, in timpul audientei sale generale pe care o acorda saptamanal la Vatican, despre vizita apostolica pe care a efectuat-o in Romania in perioada 31 mai - 2 iunie, informeaza.

Cine este omul care a fost imbratisat calduros de Papa Francisc - VIDEO

Papa Francisc a vorbit cu mare emotie despre romani si despre tara noastra, in fata a mii de oameni adunati la Vatican la audienta generala. L-a impresionat foarte mult pe Suveranul Pontif rugaciunea.

IN TIMPUL AUDIENTEI SALE SAPTAMANALE: Papa Francisc a vorbit despre vizita in tara noastra

Papa Francisc a vorbit, astazi, in timpul audientei sale generale pe care o acorda saptamanal la Vatican, despre vizita apostolica pe care a efectuat-o in tara noastra, in perioada 31 mai - 2 iunie, informeaza vaticannews. va.

Papa Francisc: Europa trebuie sa isi descopere identitatea pentru a depasi diviziunile si frontierele

Papa Francisc a atins mai multe subiecte, pe drumul de intoarcere la Roma, inclusiv privind necesitatea solidaritatii in fata problemelor globale, relatiei intre catolici si ortodocsi si situatia actuala din Europa, scrie Mediafax, citand un comunicat de pe Vatican News.

De unde s-a inspirat Papa Francisc cand a spus ca Romania este Gradina Maicii Domnului? Patriarhul Daniel explica misterul din spatele acestor cuvinte: Minunea s-a intamplat in anul 1499

Papa Francisc in 2019 si Papa Ioan Paul al II-lea in 1999 au folosit, in vizitele lor, expresia Romania este Gradina Maicii Domnului, cu care cei doi sfinti parinti au topit inimile romanilor. Putini.

Cine este batrana care l-a emotionat pe Papa Francisc la Iasi / Imaginea acesteia a devenit virala

In timpul vizitei sale la Iasi, Papa Francisc si-a intrerupt discursul pentru a povesti despre momentul care l-a impresionat cel mai tare - o batrana ce isi tinea in brate nepotul de nici doua luni. Un preot romano-catolic a facut publica imaginea femeii, iar aceasta s-a viralizat rapid.

Papa Francisc catre romani: Aveti un mare patriarh. E usor sa te apropii de Daniel! Am vorbit ca fratii

Papa Francisc a avut doar cuvinte de lauda pentru Patriarhul Daniel, dupa intalnirea de la Bucuresti. Suveranul Pontif a declarat ca seful Bisericii Ortodoxe Romane este un mare patriarh, care cunoaste.

Cine este bunica de care a vorbit Papa Francisc la Iasi. Batrana venise sa-l vada pe Suveranul Pontif cu nepotul sau de doar doua luni

In vizita sa la Iasi, Papa Francisc a marturisit ca a ramas impresionat de o batrana, care si-a adus nepotul de doar doua luni sa-l vada pe Suveranul Pontif. in discrsul sau, acesta a amintit de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )