Libnet.ro
UNICEF

05:15

Incendiu puternic la un hostel din Cehia. in cladire stateau si mai multi romani

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic la un hostel din Cehia. in cladire stateau si mai multi romani

Incendiu la un hostel din Cehia, acolo unde sunt cazati si mai multi romani. Potrivit autoritatilor, incendiul s-a produs la un hostel din Plzen, iar 11 persoane au fost transportate la spital si alte cateva z. continuă pe Antena3

Incendiu puternic la un bloc din sectorul 5 al Capitalei, soldat cu 5 raniti

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la o locuinta si s-a extins ulterior la un bloc invecinat din sectorul 5 al Capitalei, 5 persoane fiind ranite, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. La fata locului au fost trimise 13 autospeciale de stingere, patru autoscari si trei echipaje SMURD.

Incendiu puternic la o ferma de porci din Braila, localitate afectata de pesta porcina

Un incendiu puternic a izbucnit luni dimineata la o hala de porci din localitatea braileana Tichilesti. Pompierii intervin cu trei autospeciale pentru a stinge focul din cladirea care adaposteste aproximativ 10. 000 de porci, anunta Mediafax.

Incendiu puternic izbucnit la o casa si extins la mansarda si la ultimul etaj al unui bloc din Capitala; trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma unui incendiu puternic izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o casa din sectorul 4 al Capitalei, flacarile extinzandu-se la mandarda unui bloc invecinat, cu propagare catre etajul al treilea al imobilului. Pompierii intervin cu 13 autospeciale si s-au constituit echipe de cautare pentru evacuarea locatarilor si verificarea locuintelor.

Incendiu puternic izbucnit la o casa si extins la mansarda si la ultimul etaj al unui bloc din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma unui incendiu puternic izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o casa din Sectorul 4 al Capitalei, flacarile extinzandu-se la mansarda unui bloc invecinat, cu propagare catre etajul al treilea al imobilului. Pompierii intervin cu 13 autospeciale si s-au constituit echipe de cautare pentru evacuarea locatarilor si verificarea locuintelor.

Incendiu puternic la o fabrica de prelucrare a lemnului din Drobeta Turnu Severin

Un puternic incendiu a izbucnit sambata dupa-amiaza, 8 septembrie, la o fabrica de prelucrare a lemnului din Drobeta Turnu Severin, pompierii intervenind cu patru autospeciale cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea focului. Nu au existat victime, insa pagubele sunt insemnate.

Incendiu puternic in Drobeta Turnu Severin. O fabrica de prelucrare a lemnului a fost facuta scrum

Un puternic incendiu a izbucnit sambata dupa-amiaza la o fabrica de prelucrare a lemnului din Drobeta Turnu Severin, pompierii intervenind cu patru autospeciale cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea.

Incendiu PUTERNIC in Tunari. Doua case, cuprinse de flacari (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit luni in Tunari, Ilfov, flacarile cuprinzand doua vile. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu 9 autospeciale. Situatia este una grava avand in vedere ca in zona.

Tara din care provin cei mai multi turisti veniti in Romania

Tara cu cea mai mare crestere a numarului de sosiri ale turistilor in Romania, in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, a fost Finlanda, dar numarul este mic, cele mai multe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )