Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu la Remat Targoviste. Au luat foc mai multe deseuri din mase plastice

Adevărul Adevărul,
Incendiu la Remat Targoviste. Au luat foc mai multe deseuri din mase plastice

Pompierii de la ISU Dambovita au intervenit, in aceasta dupa-amiaza, pentru stingerea unui incendiu produs in incinta Remat Targoviste, acolo unde au luat foc mai multe deseuri din mase plastice. continuă pe Adevărul

Decizie n prima instanta: Clientii de internet fix ai RCSRDS, UPC, Telekom, Nextgen si AKTA, blocati permanent sa acceseze mai multe site-uri web cu filme piratate

Opt case internationale de productie cinematografica au obtinut luni, 5 noiembrie, in prima instanta, blocarea permanenta a accesului clientilor principalilor furnizori de internet fix, respectiv RCSRDS, Telekom Romania fostul Romtelecom), UPC, Nextgen firma de cablu a Telekom), DCS si AKTA la mai multe site-uri web cu filme piratate, pentru incalcarea drepturilor de autor. Decizia, despre care a scris initial Profit. ro, poate fi atacata in 30 de zile de la comunicare, la Curtea de Apel Bucuresti.

Apelul umanitar al unui preot din Teleorman care construieste case pentru orfani, femei abuzate si batrani singuri din mai multe judete

Un preot din Teleorman vrea sa ridice case pentru orfani, femei abuzate si batrani singuri din mai multe judete. Proiectul sau se intinde pe trei ani, perioada in care spera sa ridice trei case. Ca sa faca asta, parintele adreseaza un apel celor care pot dona materiale de constructii, bani si alimente.

Avertizare meteo. Cod galben de ceata in 19 judete. Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri

19 judete sunt partial sub atentionare de cod galben de ceata, iar pe mai multe drumuri judetene se circula greu, in conditii de ceata densa. Atentionarile emise de Administratia Nationala de.

A suferit un accident si a stat in coma mai multe luni. Cand s-a trezit, s-a speriat de moarte. Era casatorita cu un necunoscut. Doamne, e cumplit! Ce naiba s-a intamplat in tot acest timp?

A suferit un accident si a stat in coma mai multe luni, insa cand s-a trezit, a crezut ca traieste un cosmar. Era casatorita cu un necunoscut. Ce s-a intamplat? in 2013, Angela Sartin-Hartung a fost lo.

Incendiu de proportii la Targoviste: 15 tone de deseuri au luat foc(VIDEO)

Un depozit de deseuri electrocasnice din Targoviste a fost cuprins, marti, de flacari. Au ars aproximativ 15 tone de deseuri, potrivit reprezentantilor ISU Dambovita, citati de Libertatea. Cel mai.

O batrana a ars de vie in casa. Locuinta a luat foc dupa ce cateva bucati de jar au sarit din soba

O femeie de 80 de ani si-a gasit sfarsitul in propria locuinta, in contextul in care camera unde dormea a fost cuprinsa de flacari, iar victima nu a mai putut face nimic pentru a se salva.

Atac ARMAT intr-un club! Mai multe persoane, impuscate. Bilantul VICTIMELOR

O confruntare cu arme de foc a avut loc intr-un club de motociclisti din Goteborg, oras in sud-vestul Suediei, douasprezece persoane fiind arestate. Politia ancheteaza cele 12 persoane in legatura cu divers.

Brasovul se impodobeste de sarbatoare. Luminitele Craciunului vor ajunge in aceasta iarna pe mai multe strazi

Desi traditia aprinderii iluminatului festiv pentru Brasov, oras din poveste, era in 6 decembrie, anul acesta, avand in vedere ca sarbatorim 100 de ani de la formarea Romaniei Mari, Municipalitatea a luat decizia ca acest eveniment sa se desfasoare in data de 1 decembrie, cand se aniverseaza 100 de ani de la unirea Transilvaniei cu Romania.

Austria va importa mai multe gaze de la rusi. Acord pentru un miliard de metri cubi suplimentari intre Gazprom si OMV

Grupul austriac OMV a semnat un acord cu gigantul rus Gazprom pentru majorarea cu un miliard de metri cubi a cantitatii de gaz importate de Austria de la rusi, in ciuda opozitiei Comisiei Europene fata de dependenta tot mai mare a Europei de gazul rusesc, scrie Financial Times.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )