Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu la una dintre cele mai vestite manastiri din Prahova

Adevărul Adevărul,
Incendiu la una dintre cele mai vestite manastiri din Prahova

Un incendiu a izbucnit luni dupa-amiaza in jurul orei 12:44, la Manastirea Cheia. Incendiul se manifesta la o anexa gospodareasca din lemn, situata intre doua chilii. continuă pe Adevărul

Madalin Ionescu, strigat de disperare in miez de noapte:A fost una dintre cele mai dificile din viata mea.ii cer iertare Cristinei - Incredibil ce a putut face prezentatorul tv

Madalin Ionescu a rabufnit in miez de noapte. Celebrul prezentator tv a scris un mesaj pe Facebook care i-a bulversat pe fanii acestuia. Noaptea asta a fost una din cele cele mai dificile din viata mea de.

Artistii lumii, la Targul de Arta Contemporana din Istanbul. Una dintre cele mai admirate lucrari apartine unui roman

Cei mai buni artisti ai lumii s-au reunit, zilele acestea, la Istanbul, la targul de arta contemporana. Sute de lucrari aduse din peste 40 de tari au lasat muti de uimire vizitatorii prin mesajele puternice.

Atac terorist in Arabia Saudita. Tinta: doua dintre cele mai mari rafinarii din tara

Doua centre producatoare de petrol din Arabia Saudita, intre care cea mai mare unitate procesatoare .

Avem cele mai mari decalaje din UE intre veniturile mari si cele mici

Tara noastra inregistreaza cele mai mari decalaje din Uniunea Europeana intre veniturile mari si cele mici, in conditiile in care veniturile celor mai bogati 10% dintre romani sunt de aproape 6 ori mai mari decat ale celor mai saraci 10% dintre ei, potrivit unui infografic Monitorul Social, un proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung Romania.

FOTOGALERIE Cum arata metroul din Kiev, unul dintre cele mai frumoase din Europa

Kiev, capitala Ucrainei, are 2,6 milioane de locuitori si metroul, cu cele trei magistrale, este esential intr-un oras cu un rau urias ce-l taie in doua si cu strazi in panta. Chiar daca cele mai frumoase statii nu se compara cu cele din Moscova, cateva sunt foarte elegante si au fost greu de construit din cauza geologiei complicate. Unele au candelabre superbe, altele au picturi, altele vin cu combinatii inedite de culori. Metroul din Kiev are si portiuni pe unde ruleaza la suprafata.

Una dintre cele mai puternice perechi de zodii: Gemeni si Varsator. Top 5 cele mai compatibile in dragoste

Vrei sa afli daca ai alaturi persoana potrivita din punct de vedere astral? Horoscopul iti spun exact cu cine te potrivesti in plan amoros, iar aceste cinci cupluri de zodii au toate sansele sa se iubeasca pana la adanci batraneti.

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UEintre veniturile mari si cele mici

Veniturile celor mai bogati 10% din romani sunt de aproape sase ori mai mari decat ale celor mai saraci 10% dintre ei, aproape dublul mediei europene de 3,7, arata o analiza a Monitorului Social.

Cum arata tanara absolventa de Drept care va reprezenta Romania la unul dintre cele mai mari concursuri de Miss din lume

Andreea are deja un titlu major la activ: in decembrie 2018 a fost aleasa cea mai frumoasa concurenta din Europa la concursul Miss Supranational 2018.

Hotul din Galati devenit unul dintre cei mai temuti escroci din puscari

Un barbat de 30 de ani, din judetul Galati, detine un adevarat record al inselaciunilor prin metoda Accidentul, fiind trimis in judecata in peste zece dosare pentru fapte comise din puscarie. Individul.

Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas

Adelina Pestritu, de la cariera artistica inceputa ca dansatoare intr-un club faimos din Ibiza, la femeie de afaceri. Vedeta isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas? Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din tara noastra, iar conturile .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )