Libnet.ro
UNICEF

13:00

Una dintre cele mai puternice perechi de zodii: Gemeni si Varsator. Top 5 cele mai compatibile in dragoste

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai puternice perechi de zodii: Gemeni si Varsator. Top 5 cele mai compatibile in dragoste

Vrei sa afli daca ai alaturi persoana potrivita din punct de vedere astral? Horoscopul iti spun exact cu cine te potrivesti in plan amoros, iar aceste cinci cupluri de zodii au toate sansele sa se iubeasca pana la adanci batraneti. continuă pe Adevărul

Artistii lumii, la Targul de Arta Contemporana din Istanbul. Una dintre cele mai admirate lucrari apartine unui roman

Cei mai buni artisti ai lumii s-au reunit, zilele acestea, la Istanbul, la targul de arta contemporana. Sute de lucrari aduse din peste 40 de tari au lasat muti de uimire vizitatorii prin mesajele puternice.

FOTOGALERIE Cum arata metroul din Kiev, unul dintre cele mai frumoase din Europa

Kiev, capitala Ucrainei, are 2,6 milioane de locuitori si metroul, cu cele trei magistrale, este esential intr-un oras cu un rau urias ce-l taie in doua si cu strazi in panta. Chiar daca cele mai frumoase statii nu se compara cu cele din Moscova, cateva sunt foarte elegante si au fost greu de construit din cauza geologiei complicate. Unele au candelabre superbe, altele au picturi, altele vin cu combinatii inedite de culori. Metroul din Kiev are si portiuni pe unde ruleaza la suprafata.

Science Report: Faceti cunostinta cu Victoria, una din cele mai complete fosile de T-Rex gasite vreodata; moartea ei surprinzatoare a fost elucidata dupa 66 de milioane de ani

Dupa descoperirea sa in 2013, scheletul fosilizat al Victoriei a fost restaurat os cu os. Dupa ce a iesit din ou acum 66 de milioane de ani, Victoria a fost regina pradatorilor din vremea sa in Cretacic. Dar a fost doborata in floarea varstei, inainte sa implineasca 30 de ani de un ucigas surprinzator. Acum, a doua cea mai completa fosila de T-Rex din lume este pe cale sa porneasca intr-un turneu global vreme de cinci ani.

Atac terorist in Arabia Saudita. Tinta: doua dintre cele mai mari rafinarii din tara

Doua centre producatoare de petrol din Arabia Saudita, intre care cea mai mare unitate procesatoare .

Bancuri cu personalitati. Ce spune Charlie Chaplin cand este intrebat care femei sunt cele mai fidele

Comportamentul personalitatilor constituie o sursa inepuizabila de inspiratie pentru amatorii de bancuri. Va prezentam o selectie cu zece dintre cele mai amuzante bancuri despre acestea.

Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas

Adelina Pestritu, de la cariera artistica inceputa ca dansatoare intr-un club faimos din Ibiza, la femeie de afaceri. Vedeta isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas? Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din tara noastra, iar conturile .

Demisie de rasunet la Digi24, dupa sapte ani. O vedeai zilnic, iar opiniile ei erau cele mai acide

Unul dintre cei mai acizi jurnalisti ai statiei paraseste pupitrul! Digi24 ramane fara un prezentator de renume, care a reusit timp de sapte ani sa incante publicul cu obiectivitate si naturalete. Cine este si de ce a ales sa paraseasca Digi24? Demisie fulger la Digi24! Este vorba despre Alice Iacobescu, cea care a fost alaturi .

Sosia lui Mr. Bean a impresionat la iUmor. Cheloo: Unul dintre cele mai frumoase si distractive momente de umor din aceasta emisiune VIDEO

Venit tocmai din Italia, Arnaldo Mangini i-a cucerit pe Delia, Cheloo si Mihai Bendeac cu numarul sau, in prima editie a noului sezon iUmor, de la Antena 1.

Unul dintre cele mai mari jocuri din 2019, disponibil de astazi in serviciul EA Access

RPG-ul lansat de cei de la EA, in colaborare cu Bioware, a avut un start nereusit in acest an, vanzarile sale fiind considerate slabe.

Huawei Mate 30, in cele mai bune poze si cu toate detaliile importante

Ca in fiecare an, cele mai importante detalii despre cele mai asteptate telefoane au ajuns online. E cazul si cu Huawei Mate 30, care va fi prezentat abia pe 19 septembrie. Stim insa de acum.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )