Libnet.ro
UNICEF

17:45

INCEPAND DE DUMINICA: Romanii din strainatate se pot inregistra pentru a vota la prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INCEPAND DE DUMINICA: Romanii din strainatate se pot inregistra pentru a vota la prezidentiale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, incepand de duminica, alegatorii romani din strainatate care doresc sa voteze la prezidentialele din acest an prin corespondenta sau la o sectie din afara tarii mai aproape de domiciliul sau resedinta lor se pot inregistra on-line. continuă pe Ziarul Bursa

Romanii din strainatate se pot inregistra incepand de duminica pentru a vota la prezidentiale

Romanii din strainatate care vor sa voteze la alegerile prezidentiale din noiembrie prin corespondenta sau la o sectie din afara tarii mai aproape de domiciliul sau resedinta lor se vor putea inregistra on-line incepand de duminica.

Alegeri prezidentiale. Romanii din strainatate vor vota intre 8 si 10 noiembrie la primul tur de scrutin si intre 22 si 24 la al doilea tur Alegatorii trebuie sa se preinregistreze

Romanii din strainatate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidentiale intre 8 si 10 noiembrie si intre 22 si 24 noiembrie pentru cel de al doilea tur, iar una dintre principalele conditii pentru infiintarea de sectii de votare in strainatate este ca alegatorii sa se preinregistreze pe platforma online a Autoritatii Electorale Permanente AEP), a declarat, miercuri, presedintele AEP, Constantin Mituletu-Buica.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate. Promulg astazi, aici, acum legea care ar trebui sa le asigure.

Cifre socante de la Guvern privind romanii din diaspora. Peste 9,7 milioane de romani ar fi in afara tarii

Cifre socante de la Guvern privind romanii din diaspora. Potrivit datelor prezentate de Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, in strainatate ar fi peste 9,7 milioane de romani. Estimarea a fost.

Autoritatea Electorala Permanenta, anunt important pentru romanii din diaspora. Nu vor putea fi deschise sectii de votare pentru toti

Desi vorbim de un numar urias de romani in afara granitelor, nu vor putea fi deschise sectii de votare pentru toti. Autoritatea Electorala Permanenta sustine ca exista tari care permit un numar.

Elevii care au promovat corigentele se pot inscrie pentru a doua sesiune a bacalaureatului

Liceenii care au promovat examenele de corigente se pot inscrie, vineri, pentru a doua sesiune a Bac.

Motivul pentru care Florin Calinescu a fost exclus cu scandal din PNL. Candidase deja pentru un post de senator

Florin Calinescu a fost ales recent presedinte al Partidului Verde, dar aceasta nu este prima aventura in politica a fostului jurat de la Romanii au Talent. Actorul a candidat in 2008 la functia de senator din partea PNL si s-a clasat abia pe locul al treilea. in februarie 2009, el a fost exclus din partid .

Nu am nicio indoiala ca in seara aceea mi-a salvat viata Caine politist din Marea Britanie, decorat pentru ca, desi ranit, a imobilizat un atacator

Un caine politist din Marea Britanie, care a fost injunghiat in timp ce a pus de mai multe ori la pamant un atacator inarmat, a fost decorat pentru curajul sau, relateaza vineri Press Association, citat de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )