Libnet.ro
UNICEF

22:00

incepe Indian Wells! Cine este sportiva din Romania care deschide balul si care sunt cele doua jucatoare care se vor duela in turul I

Adevărul Adevărul,
incepe Indian Wells! Cine este sportiva din Romania care deschide balul si care sunt cele doua jucatoare care se vor duela in turul I

Turneul de la Indian Wells, unde Romania are cinci reprezentante pe tabloul feminin si unul pe cel masculin, incepe in aceasta seara si programeaza un duel romanesc an turul I. continuă pe Adevărul

WTA: Simona Halep, lider pentru a 18-a saptamana - Va incepe Indian Wells-ul de pe primul loc mondial

Simona Halep se afla pe primul loc al clasamentului WTA inainte de startul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, jucatoarea noastra adunand pana acum 18 saptamani pe cea mai inalta pozitie a ierarhiei.

Cinci jucatoare din Romania evolueaza si la dublu la Indian Wells. Cu cine va face pereche Simona Halep

Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu vor evolua in proba de dublu la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului.

Indian Wells: Simona Halep va evolua in turul II cu Kristina Pliskova sau cu o jucatoare din calificari

Imona Halep, locul 1 WTA, va sta in mansa I si va evolua cu sportiva ceha Krystina Pliskova, locul 77 WTA sau cu o jucatoare din calificari, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului. Toate celelalte trei romance de pe tabloul principal vor juca impotriva unei favorite din Top 10 WTA daca trec in mansa a doua, potrivit news. ro. Traseul Simonei Halep este unul destul de accesibil pana in semifinale.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal la Indian Wells

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA si favorita 3 in calificari, a acces, marti, pe tabloul principal la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. La competitia din SUA, Simona Hale ar putea intalni in turul doi o jucatoare din calificari si Sorana Cirstea va evolua in prima runda cu o sportiva venita din calificari, potrivit news. ro.

Nopti albe pentru romancele de la Indian Wells. De la ce ore se joaca partidele in turneul care va incepe miercuri

Meciurile de pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells vor incepe miercuri, 7 martie, competitia debutand cu partidele de pe tabloul feminin.

Monica Niculescu a trecut de primul tur al calificarilor la Indian Wells si va juca pentru un loc pe tabloul principal

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA, a acces, luni, in ultimul tur al calificarilor la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, trecand in prima runda de sportiva americana Ann Li, numarul 479 mondial.

Monica Niculescu a trecut de primul tur al calificarilor la Indian Wells si va juca pentru un loc pe tabloul principal

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA, a acces, luni, in ultimul tur al calificarilor la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, trecand in prima runda de sportiva americana Ann Li, numarul 479 mondial, potrivit news. ro. Niculescu s-a impus cu scorul de 6-3, 6-0, intr-o ora si doua minute.

PREZENTARE Indian Wells, martisorul iubitorilor de tenis - Paradisul din desert: Simona Halep, momentul adevarului din punct de vedere fizic, plus cine-l poate stopa pe Federer?

Tot ce are apt din punct de vedere fizic in acest moment tenisul mondial cu exceptia lui Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Andy Murray si David Goffin) va fi prezent la festinul organizat de Larry Ellison, miliardarul iubitor de tenis. Cel de-al cincilea Grand Slam al sezonului ne va duce din nou pe taramul fermecat, in Paradisul din desertul californian. Tenisul va fi painea si sarea pret de o saptamana si jumatate la Indian Wells Tennis Garden. Avem liderul mondial la startul competitiei feminine - Simona Halep - ramane de vazut si in ce forma fizica aceeasi intrebare e valabila si pentru Serena Williams). Daca ramane la acelasi nivel nepamantean, Roger Federer are sanse mari sa-si pastreze coroana cucerita in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a spectaculosului turneu de la Indian Wells.

S-a aflat! Cine sunt posbilele adversare ale Simonei Halep din turul 2 la Indian Wells

Simona Halep a aflat peste cine va putea da in turul 2 de la Indian Wells, in timp ce Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea isi cunosc adversarele din primul tur. Simona Halep va juca in turul 2.

Romancele ataca Indian Wells: Cu cine vor juca Cirstea, Begu si Buzarnescu. Sorana si Miki, ghinionistele serii

Vom avea patru sportive pe tabolul principal, iar Monica Niculescu 71 WTA) poate ajunge si ea acolo, daca isi va castiga urmatorul meci din calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.224 seconds )