Libnet.ro
UNICEF

12:16

Clujul, inclus in topul celor mai frumoase orase din Europa

B1 B1,
Clujul, inclus in topul celor mai frumoase orase din Europa

Cluj-Napoca a fost inclus, de CNN, in topul celor mai frumoase 20 de orase din Europa, care nu sunt sufocate de turisti. SOC iN TELEVIZIUNE! COVE, PRINS iN FAPT CU ANDREEA MARIN! E BOMBA ANULUI Al. continuă pe B1

Cluj-Napoca, intr-un top 20 al celor mai frumoase orase europene cu mai putini turisti

Cluj-Napoca a fost inclus de CNN intr-un top 20 al celor mai frumoase orase din Europa care nu sunt sufocate de turisti, fiind descris drept o destinatie ideala pentru city break.

Topul celor mai longevivi lideri politici. Pe ce loc se afla Ion Iliescu

Ion Iliescu este cunoscut drept unul dintre cei mai longevivi lideri din politica romanesca, dar ce loc ocupa acesta in sefia liderilor de pe tot globul? Aproximativ 100 de personalitati din toata lumea sunt alaturi de Iliescu in topul unei istorii stufoase in sefia de stat si de guvern. Iata topul celor mai nedespartiti oameni .

HOROSCOP. Topul celor mai infidele zodii. Tu pe cine ai acasa?

Cand esti implicat intr-o relatie de cuplu, una din intrebarile care te preocupa este cat iti este de fidel. Iata un top al celor mai infidele zodii alcatuit de astrologii site-ului keen. com.

Topul celor mai dorite joburi: Ce posturi au avut cele mai multe accesari

In vacanta de vara, romanii sunt preocupati sa isi caute joburi. Companiile au inregistrat cu 18% mai multe aplicari in luna iulie.

in ce top intocmit de CNN a fost inclus orasul Cluj-Napoca

Cluj-Napoca a fost inclus in clasamentul cu cele mai frumoase orase din Europa care nu sunt sufocate de turisti, intocmit de CNN.

De ce trenurile nu ajung intr-unul dintre cele mai celebre orase europene

Strazi cu marmura alba alunecoasa, cele mai groase ziduri de aparare, cea mai lata strada de final de Ev Mediu si una dintre cele mai vechi farmacii europene sunt cateva dintre lucrurile care uimesc in celebrul oras Dubrovnik din sudul Croatiei. Partea si mai uimitoare tine de faptul ca acum trei decenii, un asediu inutil a facut ca trei sferturi dintre cladiri sa fie lovite de obuze, iar multe strazi erau in ruine. Orasul a fost refacut si atrage peste un milion de turisti pe an, dar un amanunt mai putin cunoscut este ca trenul nu ajunge aici, desi vorbim de unul dintre cele mai vizitate orase din sudul Europei. in articol puteti citi despre trenurile din Croatia, despre frumosul Dubrovnik si despre lipsa legaturii feroviare.

Cum arata cel mai scump 11 din istoria fotbalului - De ce Messi nu se afla printre titulari

Dupa transferul lui Harry Maguire de la Leicester la Manchester United 88 de milioane de euro), jurnalistii de la Marca au intocmit un prim 11 al celor mai scumpi jucatori din fotbalul mondial. Lionel Messi nu se afla printre acestia, explicatia fiind una simpla: Barcelona nu a platit niciun ban in schimbul sau, argentinianul fiind format in celebra La Masia.

A inceput asfaltarea mai multor strazi din Mangalia

Primaria Mangalia executa in aceste zile lucrari de modernizare si asfaltare pe mai multe strazi din.

Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie

Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istorie, dupa ce Manchester Unided a platit 80 de m.

Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie: Manchester United a platit 87 de milioane de euro lui Leicester

Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istorie dupa ce Manchester Unided a platit 80 de milioane de lire sterline 87 de milioane de euro) clubului Leicester, pentru a obtine transferul jucatorului.

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )