Libnet.ro
UNICEF

23:15

Au inceput inscrierile pentru prima editie din Bucuresti a festivalului 48 Hour Film Project

România Liberă România Liberă,
Au inceput inscrierile pentru prima editie din Bucuresti a festivalului 48 Hour Film Project

48 Hour Film Project vine pentru prima oara la Bucuresti in weekend-ul 16 - 18 octombrie 2015. Realizatori de film profesionisti sau amatori, din toata Romania si nu numai, sunt asteptati sa se inscrie in competitie pentru a afla cine poate crea Cel Mai Bun Film de scurt-metraj in doar 48 de ore. Juriul de la Bucuresti este format din: criticul de film Irina Margareta Nistor, actorul Andi Vasluianu si actrita Ana Ularu. inscrierile se fac pe www. 48hourfilm. com/bucharest. Pana luni, 21 septembrie, echipele beneficiaza de reducere de 30% la inscriere prin taxa Early Bird de 490 lei; apoi, de 20% reducere, pana pe 11 octombrie, prin taxa General Admission de 595 lei. Taxa Late Comers este de 700 lei, ultima zi de inscriere in competitie fiind 15 octombrie. Taxa de inscriere se aplica per echipa. continuă pe România Liberă

Au inceput inscrierile pentru Crosul toamnei Barlad, editia a IV

Concursul organizat de CAR Pensionari Barlad a ajuns la cea de-a IV-a editie si se va desfasura pe 26 septembrie, de la ora 10. 00, in Gradina Publica.

Zona euro: Somajul, sub pragul de 11% pentru prima data in ultimii trei ani

Pentru prima data, din februarie 2012, rata somajului in cele 18 state care utilizeaza moneda unica a scazut sub pragul de 11%, potrivit Eurostat. Astfel, rata somajului in zona euro a scazut usor in luna iulie, pana la 10,9%, de la 11,1% in luna iunie.

FOTO. 50 de tari, reprezentate la Festivalul Ambasadelor din Bucuresti

Vineri, a inceput prima editie a Festivalului Ambasadelor din Romania, care se desfasoara, pana sambata, in Parcul Lumea Copiilor.

Fondurile pentru Prima Casa se termina in octombrie

Fondurile pentru Prima Casa sunt pe ultima suta de metri. Bancherii spun ca vor putea acorda aceste credite doar pana in octombrie. Unele banci au acordat si cu 50% mai multe credite de acest tip, in prima juma.

China a aprobat pentru prima data difuzarea in cinematografe a unui film cu tematica gay. Regizor: Reprezinta un pas mare pentru cineasti

Comitetul de cenzura din China a aprobat pentru prima data in istorie difuzarea in cinematografele din aceasta tara a unui film ce prezinta in mod deschis o poveste de iubire intre doi barbati gay,.

Syriza, devansata pentru prima data in sondaje de conservatori

Partidul Syriza extrema stanga) al fostului premier grec Alexis Tsipras se claseaza, pentru prima data de la convocarea in august a alegerilor legislative anticipate, dupa oponentii sai conservatori, potrivit unui sondaj GPO.

Directorul Salii Polivalente din Bucuresti a fost arestat pentru 30 de zile/ Inregistrari din dosar - Octavian Bitu, catre denuntator: Cat imi dai? Vreau masina, ma!

Octavian Bitu, directorul Salii Polivalente din Bucuresti, a fost arestat pentru 30 de zile de Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca a cerut 10. 000 de euro si cedarea unei constructii de la un denuntator pentru a stinge un litigiu si a prelungi un contract de inchiriere, informeaza Mediafax. Decizia luata miercuri seara de Tribunalul Bucuresti nu este definitiva.

Directorul Salii Polivalente din Bucuresti, retinut pentru luare de mita

Octavian Bitu, directorul Salii Polivalente din Bucuresti, a fost retinut, marti seara, de procurorii DNA, fiind acuzat ca a cerut 10. 000 de euro si cedarea unei constructii in valoare de 180. 000 de euro de la un denuntator pentru a stinge un litigiu.

DNA: Directorul sportiv al Salii Polivalente din Bucuresti, retinut pentru santaj si luare de mita

Octavian Bitu, director al Complexului Sportiv National - Sala Polivalenta din Bucuresti, aflat in subordinea Ministerul Tineretului si Sportului, a fost retinut marti de procurorii DNA, fiind acuzat de.

Directorul Salii Polivalente din Bucuresti a fost retinut pentru luare de mita

Octavian Bitu, directorul Salii Polivalente din Bucuresti, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii DNA, informeaza Mediafax. Octavian Bitu este acuzat ca a cerut 10. 000 de euro si cedarea unei constructii.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )