Libnet.ro
UNICEF

00:07

A inceput numarotarea inversa pentru Ludovic Orban. Liderul PNL se concentreaza pe votul de investitura pentru noul guvern

Antena3 Antena3,
A inceput numarotarea inversa pentru Ludovic Orban. Liderul PNL se concentreaza pe votul de investitura pentru noul guvern

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria dupa ce 13 din cei 16 ministri au fost avizati pozitiv de comisiile de specialitate din parlament. Votul comisiilor este consultativ asa ca Ludovic Orban a . continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu ii face propunere pentru Ludovic Orban, dupa respingerea a 3 ministri PNL in comisii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu PSD), a declarat miercuri, ca Ludovic Orban ar trebui sa-i schimbe pe cei trei ministri respinsi in comisiile parlamentare: florin Citu, Violeta Alexandru si Io.

Ludovic Orban: Daca PNL va avea o majoritate parlamentara, Fondul de Dezvoltare si Investitii nu va mai exista

Ludovic Orban a subliniat, miercuri, ca Fondul de Dezvoltare si Investitii nu va mai exista daca guvernarea PNL va avea o majoritate parlamentara, potrivit Agerpres. Atata timp cat exista un Program.

Guvernul PNL si-a asigurat deja peste 233 de voturi pentru investitura. Ludovic Orban: Vrem sa convingem in continuare ca sa prevenim eventuale absente sau dezertari

Ludovic Orban, liderul PNL si premierul desemnat, a declarat, miercuri, ca are asigurate peste 233 de voturi pentru investitura Guvernului, dar chiar si asa a precizat ca negocierile vor continua pana in.

Ludovic Orban, dupa finalul audierilor din Parlament: PSD a distrus imaginea ministerelor, astfel ca nu mai are nicio legitimitate sa judece propunerile PNL

Ludovic Orban, liderul PNL si premierul desemnat pentru formarea viitorului Guvern, a afirmat, miercuri seara, dupa a doua runda de audieri, ca ministrii guvernarilor PSD au distrus imaginea ministerelor si s-.

Probleme pentru Ludovic Orban? Kelemen Hunor si-a exprimat nemultumirea fata de doi ministri propusi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca are obiectii in legatura cu unii ministri pro.

Ludovic Orban (PNL), despre PREGATIREA ROMANIEI PENTRU IARNA: Autorizatia de mediu a carierei de la Rosiuta, care furnizeaza carbune pentru CEO, ANULATA (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca una dintre prioritatile Guvernului PNL, daca va trece de votulde investitura, va fi pregatirea Romaniei pentru iarna. Liderul liberal a precizat ca.

Ludovic Orban: Negociem si cu reprezentanti Pro Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca a reusit sa obtina mai mult de 233 de voturi necesare pentru trecerea de Parlament a viitorului sau guvern. Citeste si: Tariceanu: 23 de parlamentari.

Orban: Intram pe linie dreapta in procedura de investire a Guvernului. Este o urgenta extrem de mare Calendarul propus de liderul PNL (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, a declarat ca s-a intrat in linie dreapta cu investirea Guvernului. Acesta a explicat ca partidele care sustin investirea Guvernului detin 225 de voturi, exista.

Ludovic Orban nu va retrage ministrii propusi care au primit vot negativ in comisii: Nu accept evaluarea PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca nu va retrage ministrii propusi care au primit aviz negativ in cadrul audierilor din comisiile parlamentare deoarece nu accepta evaluarea pe care o fac parlamentari PSD precum Lia Olguta Vasilescu sau Radulescu Mitraliera.

Calendarul lui Ludovic Orban a fost respins in Parlament

Calendarul lui Ludovic Orban a fost respins in Parlament. Liderul PNL sustine ca cerut audierea ministrilor catre comsiile de specialitate marti si votul in plen sa se sustina miercuri. Am solicitat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )