Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ludovic Orban: Negociem si cu reprezentanti Pro Romania

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Negociem si cu reprezentanti Pro Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca a reusit sa obtina mai mult de 233 de voturi necesare pentru trecerea de Parlament a viitorului sau guvern. Citeste si: Tariceanu: 23 de parlamentari. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN SI-A DEFINITIVAT ECHIPA Guvernul PNL, pregatit de confruntarea parlamentara cu PSD

PNL si-a definitivat propunerea privind componenta viitorului Guvern si programul de guvernare. Biroul Politic National al liberalilor a aprobat, ieri, lista cabinetului Orban, care va avea 16 ministere. Pe langa acestea, premierul desemnat a ales sa o nominalizeze pe Raluca Turcan pentru functia de viceprim-ministru.

Ludovic Orban: Ne pregatim pentru boicotul din partea PSD

Presedintele liberalilor Ludovic Orban a declarat, vineri, la sediul PNL, ca propunea sa, in calitate de premier desemnat,este ca marti sa aiba loc audierile ministrilor in comisie, iar miercuri votul de i.

UPDATE: Ludovic Orban spune ca are 225 de voturi si angajamente de la cel putin 9 parlamentari Sunt necesare 233 de voturi in Parlament pentru ca Guvernul PNL sa fie investit

Ludovic Orban spune ca are asigurate voturile a 225 de parlamentari si mai are angajamente de vot din partea a cel putin 9 parlamentari, ceea ce inseamna 234 de voturi, in conditiile in care sunt necesare 233 de voturi pentru ca Executivul sa treaca. Premierul desemnat a declarat, duminica seara, ca vor continua discutiile inclusiv cu parlamentarii Pro Romania, pentru a-i convinge sa asigure cvorumul la sedinta de investire, mai ales ca PSD a anuntat un boicot. Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni luni pentru a stabili calendarul de investire, iar Orban a cerut permisiunea de a fi prezent la aceasta sedinta. Orban, catre parlamentarii PSD: Daca incearca sa boicoteze cvorumul, se fac de ras. ii indemn sa respecte normele bunului simt.

Orban: M-am ferit sa abordam parlamentari de la Pro Romania. Dar daca vad obstructionism, atunci o sa avem si discutii individuale

Premierul desemnat Ludovic Orban a spus ca s-a ferit sa discute cu parlamentari ai Pro Romania pentru a vota Guvernul PNL, din respect pentru comportamentul lor la motiunea de cenzura, dar ca, daca vede obstructionism, atunci va avea discutii individuale cu acestia.

Planul PNL pentru ca parlamentari din PSD si Pro Romania sa asigure cvorum la investirea noului Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat vineri ca liberalii sunt in discutii individuale cu 25 de parlamentari independenti si de la PSD, iar pentru ca Victor Ponta a anuntat ca nu sprijina investirea.

Ludovic Orban spune ca PNL conteaza pe 234 de voturi. Guvernul are nevoie de 233 pentru a trece de Parlament

Liderul PNL Ludovic Orban conteaza pe 234 de voturi pentru sustinerea Guvernului sau in Parlament, el declarand duminica seara ca, in afara celor 225 de voturi ale formatiunilor care au declarat explicit ca sustin Guvernul, mai are angajamente de vot din partea a inca cel putin 9 parlamentari, in conditiile in care sunt necesare cel putin 233.

Ludovic Orban, catre alesii locali ai PNL: Vremea umilintelor a trecut. Fiecare primar va avea usa deschisa la Guvern

Liderul PNL si premierul desemnat, Ludovic Orban, a sustinut, sambata, in fata alesilor locali liberali ca de acum inainte nu vor mai gasi usi inchise atunci cand vor merge la Bucuresti sa primeasca.

Ludovic Orban (PNL), despre PREGATIREA ROMANIEI PENTRU IARNA: Autorizatia de mediu a carierei de la Rosiuta, care furnizeaza carbune pentru CEO, ANULATA (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca una dintre prioritatile Guvernului PNL, daca va trece de votulde investitura, va fi pregatirea Romaniei pentru iarna. Liderul liberal a precizat ca.

Orban: Intram pe linie dreapta in procedura de investire a Guvernului. Este o urgenta extrem de mare Calendarul propus de liderul PNL (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, a declarat ca s-a intrat in linie dreapta cu investirea Guvernului. Acesta a explicat ca partidele care sustin investirea Guvernului detin 225 de voturi, exista.

Calendarul lui Ludovic Orban a fost respins in Parlament

Calendarul lui Ludovic Orban a fost respins in Parlament. Liderul PNL sustine ca cerut audierea ministrilor catre comsiile de specialitate marti si votul in plen sa se sustina miercuri. Am solicitat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )