Libnet.ro
UNICEF

13:15

Incident electoral in Prahova: Mesaje false Ro-Alert care anunta cazuri de COVID in sectiile de vot

B1 B1,
Incident electoral in Prahova: Mesaje false Ro-Alert care anunta cazuri de COVID in sectiile de vot

Inca un incident electoral a fost semnalat la alegerile locale de duminica. in Prahova, mai multe SMS-uri care pretindeau ca sunt alerte Ro-Alert anuntau ca exista suspiciuni de infectare cu coronavirus in. continuă pe B1

USR si PLUS Prahova acuza clipuri trucate, pliante si mesaje false trimise in numele Aliantei

Reprezentantii USR PLUS din judetul Prahova anunta ca au depus plangere penala dupa ce mai multi ploiesteni au primit pe telefoanele mobile mesaje cu indemnuri la boicot fata de alianta pe care USR si PLUS au facut-o cu PNL la nivelul Consiliului Judetean Prahova, dar si dupa ce in mediul online a fost difuzat un clip trucat, iar in cutiile postale din oras au fost distribuiti fluturasi electorali cu mesaje false, conform news. ro.

Prahovenii speriati cu mesaje false de tip RO-Alert care anuntau cazuri de COVID-19 in sectiile de vot

Mai multe persoane din Prahova au primit mesaje false de tip Ro-Alert prin care erau avertizate ca la anumite sectii din mai multe comune din judet s-au inregistrat cazuri de COVID-19. Mesajele au menirea de a descuraja oamenii sa mearga la vot.

Alegeri locale 2020 Prahova. USR si PLUS Prahova acuza clipuri trucate, pliante si mesaje false trimise in numele Aliantei

Reprezentantii USR PLUS din judetul Prahova anunta ca au depus plangere penala dupa ce mai multi ploiesteni au primit pe telefoanele mobile mesaje cu indemnuri la boicot fata de alianta pe care USR si PLUS au facut-o cu PNL la nivelul Consiliului Judetean Prahova.

PRAHOVA: Mesaje Ro-Alert false cu privire la existenta unor cazuri de COVID in sectiile de vot

La nivelul mai multor comune din judetul Prahova a fost receptionat un mesaj de avetizare similar Ro-Alert prin intermediul caruia cetatenii ar fi fost anuntati ca la nivelul anumitor sectii de votare exista suspiciuni de infectare cu virusul COVID-19.

SMS-uri false prin care sute de bucuresteni care au iesit negativ la teste Covid sunt anuntati ca sunt pozitivi

Directorul Complexului Medical Multifunctional Caraiman din Bucuresti a anuntat azi ca sute de bucuresteni care au avut rezultate negative la testele Covid facute in acest complex au primit SMS-uri false care ii anuntau ca sunt pozitivi, relateaza G4media. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )