Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR si PLUS Prahova acuza clipuri trucate, pliante si mesaje false trimise in numele Aliantei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR si PLUS Prahova acuza clipuri trucate, pliante si mesaje false trimise in numele Aliantei

Reprezentantii USR PLUS din judetul Prahova anunta ca au depus plangere penala dupa ce mai multi ploiesteni au primit pe telefoanele mobile mesaje cu indemnuri la boicot fata de alianta pe care USR si PLUS au facut-o cu PNL la nivelul Consiliului Judetean Prahova, dar si dupa ce in mediul online a fost difuzat un clip trucat, iar in cutiile postale din oras au fost distribuiti fluturasi electorali cu mesaje false, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri locale 2020 Prahova. USR si PLUS Prahova acuza clipuri trucate, pliante si mesaje false trimise in numele Aliantei

Reprezentantii USR PLUS din judetul Prahova anunta ca au depus plangere penala dupa ce mai multi ploiesteni au primit pe telefoanele mobile mesaje cu indemnuri la boicot fata de alianta pe care USR si PLUS au facut-o cu PNL la nivelul Consiliului Judetean Prahova.

Alegeri locale 2020: Emil Boc castiga detasat inca un mandat de primar la Cluj-Napoca, cu 50% Candidatul USR PLUS are 38%

Potrivit primelor rezultate partiale, Emil Boc a strans peste 50% din voturi, la Primaria Cluj-Napoca. Urmatorul clasat a fost reprezentantul USR Plus, Emanuel Ungureanu, pentru care au votat peste 38% dintre cetatenii clujeni, transmite Mediafax.

BARNA: Forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, a afirmat ca forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS, conform news. ro.

ALEGERI LOCALE 2020 - Dan Barna: Forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS Ciolos: Aveti in fata o noua forta politica a Romaniei

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, a afirmat ca forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS, iar celalalt copresedinte al aliantei, Dacian Ciolos, a declarat ca acesta este noua forta politica a Romaniei.

Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 din partea PNL-USR-PLUS. Ce vrea

Suntem in plin scrutin al Alegerilor Locale. Romanii, inca de dimineata au iesit la vot. in Capitala majoritatea candidatilor au votat deja in sectiile de votare unde sunt arondati. Printre acestia este si Ciprian Ciucu. Politicianul candideaza pe listele PNL-USR-PLUS la Primaria sectorului 6 al Capitalei. Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 .

USR PLUS a depus o plangere penala impotriva lui Firea pentru abuz in serviciu

Vlad Voiculescu, copresedinte USR PLUS Bucuresti, si consilierul general USR Ana Ciceala au depus azi o plangere penala impotriva primarului general, Gabriela Firea, pentru abuz in serviciu in legatura cu darea in plata a Satului Francez catre Costica Constanda.

USR PLUS castiga prima functie de primar in Alba. Radu Penciu a obtinut mandatul in comuna Lupsa

Dupa numaratoarea paralela, candidatul USR PLUS la Primaria Lupsa, Ioan Radu Penciu a castigat fotoliul de primar.

Elena Lasconi (USR PLUS) anunta ca a castigat Primaria Campulung Muscel (numaratoare paralela)

Candidatul USR PLUS la functia de primar al municipiului Campulung Muscel, realizatoarea TV Elena Lasconi, anunta ca a castigat detasat alegerile, conform numaratorii paralele, potrivit Agerpres.

ORBAN: Daca nu eram parteneri cu USR PLUS, ar fi fost dificil sa dam la o parte caracatita PSD-ista

Premierul Ludovic Orban a declarat ca daca PNL nu ar fi intrat in parteneriat cu USR PLUS la alegerile locale, ar fi fost dificila indepartarea caracatitei PSD-iste, conform Agerpres.

Surse. Surprizele USR PLUS: Fritz castiga la Timisoara, Viziteu la Bacau si Elena Lasconi la Campulung. inca doua orase mari sunt disputate intens

Candidatul USR PLUS Dominic Fritz a castigat Primaria Timisoara. Surse politice au declarat pentru Adevarul ca Lucian Viziteu e favorit pentru Bacau, in timp ce Elena Lasconi si-a adjudecat Primaria Campulung Muscel. Stelian Ion e umar la umar cu Vergil Chitac PNL) la Constanta, in timp ce Allen Coliban si George Scripcaru isi disputa Primaria Brasov.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )