Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incident in Serbia! Trei persoane au fost arestate, dupa ce au intrat cu masina in convoiul presedintelui sarb Aleksandar Vucic

Antena3 Antena3,
Incident in Serbia! Trei persoane au fost arestate, dupa ce au intrat cu masina in convoiul presedintelui sarb Aleksandar Vucic

Trei persoane au fost arestate dupa ce au intrat cu masina in convoiul presedintelui sarb Aleksandar Vucic, a relatat duminica Associated Press, preluata de agentia de presa macedoneana. continuă pe Antena3

ATENTAT LA BELGRAD: Trei persoane au intrat cu masina in convoiul PRESEDINTELUI sarb! ARESTARI IMEDIATE!

Trei persoane au fost arestate dupa ce au intrat cu masina in convoiul presedintelui sarb Aleksandar Vucic, a relatat duminica Associated Press, citata de Agerpres. Presedintele Vucic nu a fost.

Accident grav in Constanta. Trei persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au rasturnat

Accident in Constanta, soldat cu trei victime. Impactul violent dintre doua autoturisme a facut ca unul din acestea sa se rastoarne, iar pasagerii sa ramana incarcerati, potrivit.

Accident grav pe autostrada! Trei persoane au fost ranite, una fiind incarcerata

Trei persoane au fost ranite vineri in urma unui accident rutier pe A1, la km 56. Una dintre persoane este incarcerata. potrivit Biroul de Politie Autostrada A1. Politistii care au ajuns la fata.

Accident grav pe A1. Trei persoane au fost ranite. Una dintre ele este incarcerata

Trei persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident pe A1, la km 56, una dintre persoanele ranite fiind incarcerata, iar politistii de la fata locului fac cercetari pentru a stabili cauza.

Accident pe A1, in judetul Dambovita: Trei persoane ranite, una este incarcerata

Trei persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident pe A1, la km 56, una dintre persoanele ranite fiind incarcerata, iar politistii de la fata locului fac cercetari pentru a stabili cauza accidentului, informeaza Biroul de Politie Autostrada A1.

Accident grav in Ialomita. Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce un autobuz s-a rasturnat

Un autobuz care circula pe ruta Bucuresti-Slobozia s-a rasturnat vineri dupa-amiaza intre localitatile ialomitene Munteni Buzau si Sarateni, iar sase persoane au fost ranite. Potrivit B.

Un copil a fost ranit, dupa ce o piatra funerara de 50 de kilograme a cazut peste el

Un copil de 8 ani a fost ranit, dupa ce un monument funerar s-a prabusit peste el. Politia incearca acum sa dea de urma celor care au montat piatra funerara, insa firma care a facut lucrarile s-a desfiintat de sase ani.

Valentino Rossi a fost operat, dupa ce a suferit o fractura de tibie si peroneu; Are nevoie de 30-40 de zile de repus

Septuplul campion mondial la motociclism, Valentino Rossi, a fost operat, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a suferit o fractura de tibie si peroneu, in timpul unui antrenament enduro, informeaza gazzetta. it.

Stadion EVACUAT in Londra! Meciul a fost intrerupt, dupa ce o sageata a cazut la cativa metri de jucatori (VIDEO)

Un stadion din Londra a fost evacuat in timpul unui meci de crichet. Cei 2. 500 de spectatori au fost indemnati sa paraseasca incinta, dupa ce o sageata a cazut pe gazon. Politia, aflata in al.

Faze tari:Un nou record in fizica a fost stabilit dupa ce o echipa a racit molecule aproape de zero absolut;NASA va distruge sonda care a aratat ca viata ar fi posibila pe luna planetei Saturn;Ea e regina ardeilor iuti

Descoperire uimitoare a japonezilor: oxigenul de pe Luna are provenienta terestra. O nava spatiala japoneza a descoperit oxigen selenar care are o origine interesanta: Pamantul. Paradoxul cenzurii: Twitter a blocat utilizatorul care a amenintat un tantar. Intr-un set de circumstante foarte ciudat, un cont de Twitter a o fost suspendat in urma unei postari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )