Libnet.ro
UNICEF

23:00

Se incinge LUPTA politica! Liviu Dragnea a fost DENUNTAT: A deturnat banii...

B1 B1,
Se incinge LUPTA politica! Liviu Dragnea a fost DENUNTAT: A deturnat banii...

Sorin Dumitrascu, presedinte al Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, lanseaza un atac devastator la adresa presedintelui Liviu Dragnea. El sustine ca fondurile dedicate. continuă pe B1

Liviu Dragnea, dupa ce un tanar de 29 de ani a fost ucis de birocratie: Ma terifiaza! ULTIMATUM PENTRU MINISTERUL SANATATII (VIDEO)

Liviu Dragnea critica aspru Ministerul Sanatatii. Seful PSD a zis ca este terifiat de moartea tanarului brasovean, care s-a stins dupa ce birocratia l-a impiedicat sa ajunga in strainatate pentru.

Liviu Dragnea si-a pierdut CUMPATUL: ii ORDONA sefului ANAF sa mearga peste Klaus Iohannis (VIDEO)

Liviu Dragnea este din ce in ce mai nervos dupa condamnarea din dosarul angajarilor fictive. in vizorul sefului PSD a intrat, joi, si Ionut Misa, seful ANAF. Dragnea i-a transmis ca fiscul nu colecteaza.

Liviu Dragnea: Iohannis isi bate joc de Constitutie. Are abordare de dictator

Liderul PSD a lansat joi acuzatii dure la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Liviu Dragnea sustine ca Iohannis isi bate joc de Constitutie, adaugand ca suspendarea presedintelui este o optiune.

Liviu Dragnea: Nu este exclusa varianta suspendarii lui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari, ca nu este exclusa declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis. O sa discutam in coalitie daca mai.

Catalin Radulescu, VICTIMA ca si Liviu Dragnea: Dansul, ca si mine si ca altii, am fost niste TINTE, in 2012, ale acestui STAT PARALEL!

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca si el, precum Liviu Dragnea, a fost o tinta, in 2012, a statului paralel. El mai sustine ca modificarile aduse Codului penal in Parlament de actuala majoritate.

Tudorel Toader, intrebat daca modificarile la codurile penale ar fi fost facute pentru Liviu Dragnea: Oricand vei gasi pe cineva care va beneficia de respectiva modificare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspuns, luni, acuzatiilor opozitiei ca modificarile la codurile penale ar fi fost facute cu dedicatie pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Oficialul guvernamental spune c.

Atac devastator la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Hotia si prostia vor fi platite din buzunarele romanilor

Senatorul PNL, Florin Citu, lanseaza un atac devastator la adresa puterii PSD-ALDE. El sustine ca Liviu Dragnea este principalul responsabil pentru faptul ca CFR Calatori a trecut de la 48 de milioane de lei.

Liviu Dragnea: Suspendarea presedintelui, o optiune serioasa

Suspendarea presedintelui trebuie sa fie o optiune serioasa, a declarat astazi presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, care a anuntat ca acest lucru va fi decis luni, intr-o sedinta a coalitiei de guvernare.

Adrian Tutuianu, despre redefinirea abuzului in serviciu: Nu cred ca legea aceasta il priveste pe Liviu Dragnea in mod particular

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat, marti, ca dezbaterile la Codul penal dureaza de cateva luni, modificarea acestuia nefiind deci facuta in graba. El a mai sustinut si ca modificarile erau necesare si ca aceasta lege nu il priveste pe Liviu Dragnea in mod particular .

Paul Ionescu, consilier al lui Liviu Dragnea, citat la DIICOT: Nu este un dosar din zona politica

Paul Ionescu, consilierul de la Camera Deputatilor al lui Liviu Dragnea, a ajuns luni dimineata la DIICOT pentru a fi audiat de procurorii antimafia, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )