Libnet.ro
UNICEF

19:46

Liviu Dragnea: Iohannis isi bate joc de Constitutie. Are abordare de dictator

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Iohannis isi bate joc de Constitutie. Are abordare de dictator

Liderul PSD a lansat joi acuzatii dure la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Liviu Dragnea sustine ca Iohannis isi bate joc de Constitutie, adaugand ca suspendarea presedintelui este o optiune. continuă pe Antena3

Dragnea: Luni decidem daca-l suspendam pe Iohannis. isi bate joc de Constitutie si are discurs de dictator. Am discutat si cu Tariceanu

Liderul PSD Liviu Dragnea il ameninta din nou pe seful statului cu suspendarea. Luni vom lua o decizie. isi bate joc de Constitutie, a spus liderul PSD, cu trimitere la faptul ca presedintele Iohannis nu a semnat decretul de revocare a sefei DNA.

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: isi bate joc de Constitutie

Liderul PSD a lansat joi acuzatii dure la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dragnea sustine ca Iohannis isi bate joc de Constitutie, adaugand ca suspendarea presedintelui este o optiune.

Ludovic Orban: Nu pot sta cu mainile in san cand un clan toxic isi bate joc de Romania

Ludovic Orban a fost audiat marti, la DIICOT, in dosarul de inalta tradare care o vizeaza pe Viorica Dancila. La iesirea din institutie, el a spus ca a depus plangerea penala pentru ca nu poate sta cu.

Liviu Dragnea: Ii intreb public pe seful ANAF si pe Eugen Teodorovici cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro de la Klaus Iohannis

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a intrebat public pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro pe care seful statului Klaus Iohannis trebuie sa le dea inapoi statului roman.

Liviu Dragnea si-a pierdut CUMPATUL: ii ORDONA sefului ANAF sa mearga peste Klaus Iohannis (VIDEO)

Liviu Dragnea este din ce in ce mai nervos dupa condamnarea din dosarul angajarilor fictive. in vizorul sefului PSD a intrat, joi, si Ionut Misa, seful ANAF. Dragnea i-a transmis ca fiscul nu colecteaza.

Liviu Dragnea: Nu este exclusa varianta suspendarii lui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari, ca nu este exclusa declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis. O sa discutam in coalitie daca mai.

Liviu Dragnea: Decizia luata de Iohannis si un grup de oameni cu puteri oculte a fost ca indiferent cum ar fi, eu sa fiu anihilat. Maine pot sa imi faca 1.000 de dosare (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat miercuri, dupa adoptarea modificarilor Codului penal in Camera deputatilor, ca acesta este dedicate justitiabililor din Romania. intrebat daca modificarile au fost facute cu.

Liviu Dragnea, acuzatii grave la adresa presedintelui: Iohannis a pus ca eu sa fiu anihilat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a facut o serie de declaratii legate de numirea lui Gabriel Vlase ca director al SIE. Nu a considerat important sa-si exercite intr-un timp normal,.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa votarea Codului Penal: Nu vreau sa plec ca prostul din aceasta viata / Decizia lui Iohannis si a unui grup restrns de oameni cu puteri oculte a fost ca eu sa fiu anihilat

Liviu Dragnea a negat din nou, miercuri, ca modificarile aduse Codului Penal ar fi vizat direct dosarul sau si a sustinut ca nu crede ca va scapa, dar nu vrea sa plece ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie, ci doreste sa lase in urma o tara mai buna.

Liviu Dragnea are o FRAMANTARE mult mai mare decat justitia: Asa ceva e INACCEPTABIL, ca toate gazele sa se duca in exterior (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca are o framantare mult mai mare decat modificarea Codului si anume adoptarea legii offshore-ului, afirmand ca este inadmisibil ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )