Libnet.ro
UNICEF

08:00

INCOME: Cel mai tanar stat european ar putea renunta la moneda euro

Antena3 Antena3,
INCOME: Cel mai tanar stat european ar putea renunta la moneda euro

Cel mai tanar stat din Europa ar putea renunta la moneda euro. Nu din motive economice, ci din simplul motiv ca tara nu avea pana acum o moneda nationala. Potrivit guvernatorului Bancii Centrale. continuă pe Antena3

in Teleorman exista consumatori si traficanti de droguri. Cel mai tanar consumator de substante interzise are 9 ani

26 iunie, Ziua Internationala de Lupta impotriva Traficului si Consumului Ilicit de Droguri, a fost marcata la Alexandria printr-o actiune initiata de Centrul judetean de Prevenire si Evaluare Antidrog. Evenimentul, desfasurat la Biblioteca Judeteana Marin Preda din Alexandria, a cuprins si prezentarea Strategiei Judetene Antidrog.

Cel mai mare strand cu apa sarata din tara s-a deschis la Praid, in urma unei investitii de 1,55 milioane de euro

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, cu o suprafata de aproximativ 5. 200 de metri patrati, a fost deschis, sambata, la Praid Harghita). Investitia, in valoare de 1,55 milioane de euro, a fost.

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania a fost deschis la Praid, cu o investitie de 1,5 milioane de euro

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, avand o suprafata de aproximativ 5. 200 de metri patrati, a fost deschis, sambata, la Praid Harghita), investitia, in valoare de 1,55 milioane de euro, fiind realizata integral din fondurile salinei din statiune.

Cel mai mare lant de supermarketuri din Marea Britanie detine 4,6 milioane mp de teren. Tesco, in vizorul Comisiei Concurentei

Tesco, cel mai mare lant de magazine din Marea Britanie, detine 4,6 milioane mp de terenuri , o suprafata suficient de mare pentru 15. 000 de locuinte, arata o investigatie a publicatiei The Guardian . Terenurile raman in proprietatea retailerului,.

Cum arata cel mai scump apartament scos la vanzare in Bucuresti. Proprietarul cere 3,8 mil. euro

Un penthouse din zona Primaverii din Bucuresti a devenit cel mai scump apartament scos vreodata la vanzare pe platforma imobiliare. ro, cel mai mare portal de anunturi de pe plan local.

Cel mai inalt bloc cu locuinte din Arad, aproape de finalizare. Investitia se ridica la 5,5 mil. euro

Prima faza a proiectului rezidential Adora Park, situat aproape de centrul Aradului, este aproape de finalizare si locuintele au fost scoase la vanzare, au declarat oficialii Tagor. Acest proiect este estimat sa devina cel mai mare complex privat de.

Mercedes-Benz lanseaza Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S, care, la un pret de circa 1 milion de dolari, va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, relateaza Bloomberg.

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S. La un pret de circa 1 milion de dolari, autoturismul va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, noteaza Bloomberg. Modelul, cu.

BNR a coborat cursul de schimb la 4,3847 lei/euro, cel mai redus nivel din ultimele 13 luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un curs de schimb cu 0,97 bani mai mic decat in ziua precendenta, la 4,3847 lei/euro, fiind cel mai redus nivel din ultimele 13 luni. BNR nu a mai anuntat un curs mai.

Cel mai redus curs euro/leu din ultimele 13 luni. Vezi cotatia BNR

Cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut joi cu 0,97 bani 0,22%), la 4,3847 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele 13 luni. Potrivit analistilor, leul a fost sutinut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )