Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania a fost deschis la Praid, cu o investitie de 1,5 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania a fost deschis la Praid, cu o investitie de 1,5 milioane de euro

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, avand o suprafata de aproximativ 5. 200 de metri patrati, a fost deschis, sambata, la Praid Harghita), investitia, in valoare de 1,55 milioane de euro, fiind realizata integral din fondurile salinei din statiune. continuă pe Adevărul

Cel mai mare strand cu apa sarata din tara s-a deschis la Praid, in urma unei investitii de 1,55 milioane de euro

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, cu o suprafata de aproximativ 5. 200 de metri patrati, a fost deschis, sambata, la Praid Harghita). Investitia, in valoare de 1,55 milioane de euro, a fost.

Cel mai mare lant de supermarketuri din Marea Britanie detine 4,6 milioane mp de teren. Tesco, in vizorul Comisiei Concurentei

Tesco, cel mai mare lant de magazine din Marea Britanie, detine 4,6 milioane mp de terenuri , o suprafata suficient de mare pentru 15. 000 de locuinte, arata o investigatie a publicatiei The Guardian . Terenurile raman in proprietatea retailerului,.

Nobila Casa, cel mai mare proiect de homedeco din Transilvania, s-a extins si in Bucuresti

Supermarketul homedeco Nobila Casa a deschis prima unitate din Bucuresti, situata in Unirea Shopping Center.

Cel mai inalt bloc cu locuinte din Arad, aproape de finalizare. Investitia se ridica la 5,5 mil. euro

Prima faza a proiectului rezidential Adora Park, situat aproape de centrul Aradului, este aproape de finalizare si locuintele au fost scoase la vanzare, au declarat oficialii Tagor. Acest proiect este estimat sa devina cel mai mare complex privat de.

BOg reprezinta Romania in cea mai mare competitie de DJ din lume

DJ BOg Bogdan Tanase) reprezinta Romania in cea mai mare competitie pentru DJ din lume - burn Residency. in prezent, BOg participa alaturi de alti 17 DJ din intreaga lume la burn Residency Bootcamp care are loc intre 21 iunie si 7 iulie, la Ibiza.

Cel mai redus curs euro/leu din ultimele 13 luni. Vezi cotatia BNR

Cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut joi cu 0,97 bani 0,22%), la 4,3847 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele 13 luni. Potrivit analistilor, leul a fost sutinut.

Romania, cel mai mare furnizor de medici pentru nemti. Salariile atractive din Germania ii fac pe romani sa plece din tara

Romania ocupa primul loc in clasamentul tarilor din care provin cei mai multi doctori emigranti care lucreaza in Germania, respectiv 3. 215 doctori, urmata de Grecia, 2. 500 doctori, si Austria, cu 2.

Electrica a atras 1,95 miliarde lei prin cel mai mare IPO de pe piata din Romania

Listarea Electrica a obtinut aproximativ 1,95 miliarde RON din oferta publica initiala IPO) constand intr-o oferta de actiuni si certificate globale de depozit GDR) si admiterea la tranzactionare a actiunilor pe Bursa de Valori Bucuresti si a GDR-urilor pe Bursa de Valori de la Londra. IPO-ul Electrica a fost considerat un succes intr-un mediu in care in aceeasi perioada aveau loc alte 22 de listari in desfasurare, dintre care unele au esuat, precum si in contextul tensiunilor geopolitice din zona. Pretul Final de Oferta, la care vor fi vandute actiunile investitorilor institutionali si investitorilor mari de retail, a fost stabilit la 11 RON/actiune si 13,66 USD/GDR.

Cel mai mare drapel din lume, la Biblioteca Judeteana din Ramnicu Valcea

Biblioteca din Ramnicu Valcea a primit astazi, de ziua drapelului national, o parte din steagul urias care a intrat anul trecut in Cartea Recordurilor. Drapelul a fost arborat in holul institutiei, in prezenta o.

Unul dintre cei mai importanti furnizori de ITC din Romania angajeaza peste 100 de tineri

Este sezonul oportunitatilor de angajare in marile companii. Unul dintre cei mai importanti furnizori de ITC din Romania isi deschide portile pentru tinerii care cauta un loc de munca. Peste 100 de tineri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )