Libnet.ro
UNICEF

15:00

Star Wars The Last Jedi: care este cea mai buna veste despre viitorul film

Playtech Playtech,
Star Wars The Last Jedi: care este cea mai buna veste despre viitorul film

Mai sunt cateva saptamani pana la lansarea oficiala a Star Wars The Last Jedi, dar abia acum aflam un detaliu important despre viitoarea pelicula. Star Wars este cea mai profitabila franciza a ultimilor 50 de ani, chiar daca ne apropiem de cateva zeci de filme din universul Marvel. Din acest motiv, interesul fanilor pentru fiecare []. continuă pe Playtech

Printul William si Printul Harry vor juca in noul film Star Wars. Ce roluri vor avea

Printul William si Printul Harry vor juca in noul film Star Wars: The Last Jedi, alaturi de actorul Tom Hardy si de artistul britanic Gary Barlow. Mostenitorii casei regale vor juca in Star Wars: The.

Printii Harry si William apar in noul film Star Wars. Ce roluri vor avea si cum a fost la filmari FOTO

Printul William si Printul Harry ai Marii Britanii vor juca in filmul Star Wars: The Last Jedi, regizat de Rian Johnson, care va fi lansat pe 15 decembrie, potrivit declaratiilor facute de actorul John Boyega.

Contractul de credit sau certificatul de casatorie? Studiu: Care este cea mai importanta SEMNATURA din viata pentru romani

Un studiu Provident arata ca pentru multi romani cea mai importanta semnatura din viata este, surprinzator, pe contractul de credit. Astfel, pentru 26% dintre respondenti spun ca semnatura pe.

Romanul de la Hollywood dorit in seria Star Wars. Asemanarea cu Mark Hamill, interpretul lui Luke Skywalker, este izbitoare: I am your father

Actorul roman Sebastian Stan s-a declarat fericit sa joace intr-un nou film din seria Star Wars, unde ar putea interpreta rolul lui Luke Skywalker in tinerete.

Cat de bine arata Star Wars Battlefront II pe toate platformele

Fanii Star Wars au asteptat cu sufletul la gura cel mai nou joc a carui actiune se petrece in universul creat de George Lucas, iar produsul final nu i-a dezamagit. Star Wars Battlefront II a fost lansat de curand pentru majoritatea platformelor, cu exceptia sistemelor Apple si a consolei Nintendo Switch. Cei de la EA [].

Miss World 2017. Ea este cea mai frumoasa femeie din lume.

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost desemnata in cadrul finalei concursului Miss World 2017, desfasurat in orasul Sanya din China. Iata cine a impresionat cel mai mult juriulu.

ACCIDENT AVIATIC! Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit. Care este raportul victimelor (FOTO, VIDEO)

Cea mai mare aeronava din lume a fost testata. Din nefericire, dupa ce primul zbor a fost o reusita. Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Bedfordhsire, Marea Britanie. Potrivit BBC, doua.

Care este tara care va interzice actorilor sa fumeze in filme

Fumatul este un obicei destul de frecvent in filmele frantuzesti, lucru pe care ministrul francez al Sanatatii doreste sa il schimbe cat mai repede. Avand in vedere ca fumatul.

Care este cel mai dificil an de casatorie?

Care e cel mai dificil an de casatorie? Dar cel mai frumos? Specialistii au descoperit raspunsurile la aceste intrebari in urma unui studiu de amploare la care au participat aproape 1 milioan de cupluri din Europa.

PNL va depune luni la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la CCR a OUG 82 prin care este diminuata contributia la Pilonul II de pensii

PNL urmeaza sa depuna luni, la Avocatul Poporului, o sesizare pentru contestarea la Curtea Constitutionala CCR) a OUG 82/2017 prin care Guvernul a diminuat contributia la Pilonul 2 de pensii si care, in opinia PNL, incalca prevederile constitutionale referitoare la dreptul de proprietate si dreptul la pensie, scrie News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )