Libnet.ro
UNICEF

10:15

INDONEZIA: Una dintre cele doua cutii negre ale avionului AirAsia a fost recuperata din mare

România Liberă România Liberă,
INDONEZIA: Una dintre cele doua cutii negre ale avionului AirAsia a fost recuperata din mare

Scafandri au reusit, luni, sa scoata de pe fundul marii una dintre cele doua cutii negre ale avionului Air Asia, cea care inregistreaza parametri de zbor Flight Data Recorder), au anuntat autoritatile indoneziene. Cealalta cutie neagra, CVR-ul Cockpit Voice Recorder), a fost localizata, insa scanfandri nu au reusit sa ajunga la ea pentra a o aduce la suprafata . continuă pe România Liberă

Una dintre cele doua cutii negre ale avionului AirAsia a fost recuperata din mare

Scafandri indonezieni au scos luni la suprafata una dintre cele doua cutii negre - si anume pe cea cu parametri de zbor - ale avionului AirAsia care s-a prabusit in Marea Java pe 28 decembrie cu 162 de persoane.

Una din cutiile negre ale avionului prabusit in Marea Java a fost SCOASA la suprafata

Scafandri indonezieni au scos luni la suprafata una dintre cele doua cutii negre - si anume pe cea cu parametri de zbor - ale avionului AirAsia care s-a prabusit in Marea Java pe 28 decembrie cu 162 de persoane la.

Primele impresii in legatura cu unul dintre cele mai asteptate jocuri de strategie

Total War: Attila, cel mai nou din seria de jocuri produsede cei de la Creative Assembly, va fi lansat oficial pe data de 17 februarie. Total War este una dintre cele mai cunoscut serii de jocuri de strategie din lume. Desi primele doua jocuri, Shogun si Medieval Total War s-au bucurat de un succes considerabil, [].

Primele impresii in legatura cu unul dintre cele mai anticipate jocuri de strategie

Total War: Attila, cel mai nou din seria de jocuri produsede Creative Assembly, va fi lansat oficial pe data de 17 februarie. Total War este una dintre cele mai cunoscut serii de jocuri de strategie din lume. Desi primele doua jocuri, Shogun si Medieval Total War s-au bucurat de un succes considerabil, britanicii de la [].

Gena care declanseaza una din cele mai periculoase forme de cancer mamar, IDENTIFICATA

Gena care declanseaza una dintre cele mai periculoase forme de cancer mamar a fost identificata de cercetatorii de la Wellcome Trust Sanger Institute din Marea Britanie, care spera sa produca pe baza descoperirii.

Interviu cu directorul Huawei pe Europa Centrala si de Est:Romania e una dintre cele mai importante tari pentru noi

Huawei a crescut dupa 2010 drept una dintre cele mai puternice companii din domeniul tehnologiei, atat prin dispozitive mobile, cat si prin echipamente de retelistica si nu numai. La final de 2014, i-am adresat cateva intrebari lui Jim Lu Yong, presedintele Huawei pentru Europa Est-Centrala si de Nord, pentru a afla ce planuri de viitor au.

UPDATE: Cutiile negre ale avionului AirAsia prabusit in Marea Java au fost gasite. Una dintre ele a fost recuperata

Cutiile negre ale avionului AirAsia prabusit in Marea Java la 28 decembrie, cu 162 de persoane la bord, au fost gasite de scafandri, a anuntat duminica seara Ministerul Transporturilor, citat de AFP.

Scafandrii au gasit cutiile negre ale avionului prabusit

Scafandrii au gasit cutiile negre ale avionului Air Asia, care s-a prabusit pe 28 decembrie in Indonezia, cu 162 de persoane la bord, transmite AFP.

Scafandrii au gasit cutiile negre ale avionului prabusit

Scafandrii au gasit cutiile negre ale avionului Air Asia, care s-a prabusit pe 28 decembrie in Indonezia, cu 162 de persoane la bord, transmite AFP.

Zborul AirAsia: A fost gasita una dintre cutiile negre ale avionului

Scafandrii au descoperit una dintre cutiile negre ale avionului, conform unui ministru indonezian, citat de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )