Libnet.ro
UNICEF

22:15

Primele impresii in legatura cu unul dintre cele mai asteptate jocuri de strategie

Playtech Playtech,
Primele impresii in legatura cu unul dintre cele mai asteptate jocuri de strategie

Total War: Attila, cel mai nou din seria de jocuri produsede cei de la Creative Assembly, va fi lansat oficial pe data de 17 februarie. Total War este una dintre cele mai cunoscut serii de jocuri de strategie din lume. Desi primele doua jocuri, Shogun si Medieval Total War s-au bucurat de un succes considerabil, []. continuă pe Playtech

Primele impresii in legatura cu unul dintre cele mai anticipate jocuri de strategie

Total War: Attila, cel mai nou din seria de jocuri produsede Creative Assembly, va fi lansat oficial pe data de 17 februarie. Total War este una dintre cele mai cunoscut serii de jocuri de strategie din lume. Desi primele doua jocuri, Shogun si Medieval Total War s-au bucurat de un succes considerabil, britanicii de la [].

JeSuisCharlie a devenit unul dintre cele mai populare hashtag-uri din istoria Twitter

JeSuisCharlie a devenit unul dintre cele mai populare hashtag-uri din istoria platformei de microblogging Twitter gratie numeroaselor mesaje de condoleante si de sustinere publicate de internautii din lumea intreaga, dupa atacul terorist.

Hashtag-ul JeSuisCharlie, unul dintre cele mai populare din istoria Twitter

Dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, hashtag-ul JeSuisCharlie a devenit unul din cele mai populare din istoria platformei de microblogging Twitter, scrie AFP. Hashtag-ul a fost introdus.

Hashtag-ul JeSuisCharlie, unul dintre cele mai populare din istoria Twitter (FOTO)

Dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, hashtag-ul JeSuisCharlie a devenit unul din cele mai populare din istoria platformei de microblogging Twitter, scrie AFP. Hashtag-ul a fost introdus.

Business B1 la zi: Emag a preluat Agito, unul dintre cele mai mari magazine online din Polonia (VIDEO)

EMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia, dupa ce in decembrie 2014 compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului.

Interviu cu directorul Huawei pe Europa Centrala si de Est:Romania e una dintre cele mai importante tari pentru noi

Huawei a crescut dupa 2010 drept una dintre cele mai puternice companii din domeniul tehnologiei, atat prin dispozitive mobile, cat si prin echipamente de retelistica si nu numai. La final de 2014, i-am adresat cateva intrebari lui Jim Lu Yong, presedintele Huawei pentru Europa Est-Centrala si de Nord, pentru a afla ce planuri de viitor au.

Gena care declanseaza una din cele mai periculoase forme de cancer mamar, IDENTIFICATA

Gena care declanseaza una dintre cele mai periculoase forme de cancer mamar a fost identificata de cercetatorii de la Wellcome Trust Sanger Institute din Marea Britanie, care spera sa produca pe baza descoperirii.

Top 10 cele mai faimoase rochii de mireasa ale tuturor timpurilor!

De la superba creatie Helen Rose, pe care Elizabeth Taylor a purtat-o la nunta cu Conrad Hilton Jr. , si pana la cea semnata de John Galliano, purtata de Gwen Stefani la nunta cu Gavin Rossdale ori celebra rochie de mireasa Sarah Burton for Alexander McQueen pe care Kate Middleton a imbracat-o zi ziua in care i-a jurat iubire vesnica Printului William, iata cateva dintre cele mai reusite rochii de mireasa ale tuturor timpurilor.

Miliardar saudit: Pretul petrolului nu va mai urca la 100 de dolari pe baril

Printul saudit Alwaleed bin Talal nu crede ca pretul petrolului va mai urca inapoi la 100 de dolari pe baril, el considerand ca prabusirea spectaculoasa a pretului petrolului a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale anului trecut. Daca pentru consumatori benzina ieftina este o veste buna, in schimb declinul cu 50% al pretului petrolului a fost un soc pentru marii producatori, precum Arabia Saudita si Rusia. Si producatorii din Texas au primit o lovitura. Miliardarul saudit mai estimeaza si ca acest lucru va descuraja ceea ce a reprezentat una dintre marile povesti de crestere a SUA: revolutia de sist, scrie USA Today.

Miliardar saudit: Pretul petrolului nu va mai urca la 100 de dolari pe baril

Printul saudit Alwaleed bin Talal nu crede ca pretul petrolului va urca iar la 100 de dolari pe baril, afirmand ca prabusirea spectaculoasa a fost unul dintre cele mai importante evenimente din 2014. Miliardarul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )