Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gena care declanseaza una din cele mai periculoase forme de cancer mamar, IDENTIFICATA

Antena3 Antena3,
Gena care declanseaza una din cele mai periculoase forme de cancer mamar, IDENTIFICATA

Gena care declanseaza una dintre cele mai periculoase forme de cancer mamar a fost identificata de cercetatorii de la Wellcome Trust Sanger Institute din Marea Britanie, care spera sa produca pe baza descoperirii. continuă pe Antena3

Cele mai periculoase grupari teroriste din lume

Istoria terorismului nu incepe cu perioada contemporana si gruparile radicale din ultimii 100 de ani, dar cele mai periculoase grupari teroriste din lume din prezent par a avea o organizare bine elaborata, care pune probleme autoritatilor din statele care lupta impotriva acestui tip de radicalism.

Interviu cu directorul Huawei pe Europa Centrala si de Est:Romania e una dintre cele mai importante tari pentru noi

Huawei a crescut dupa 2010 drept una dintre cele mai puternice companii din domeniul tehnologiei, atat prin dispozitive mobile, cat si prin echipamente de retelistica si nu numai. La final de 2014, i-am adresat cateva intrebari lui Jim Lu Yong, presedintele Huawei pentru Europa Est-Centrala si de Nord, pentru a afla ce planuri de viitor au.

Read Forward, startup romanesc care produce manuale digitale, se extinde pe piata britanica

ReadForwad, startupul care a realizat primul manual digital in limba romana si care produce manualele digitale pentru editura Humanitas care acum sunt in scoli, anunta ca isi va lansa la mijlocul lunii ianuarie un birou in Londra, dupa ce a castigat o finantare de tip seed. Obiectivele firmei sunt sa-si dezvolte software-ul educational pentru piata internationala. Piata de eLearning in Marea Britanie este una din cele mai dinamice din lume, cu o rata de crestere anuala de circa 23%.

Hashtag-ul JeSuisCharlie, unul dintre cele mai populare din istoria Twitter

Dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, hashtag-ul JeSuisCharlie a devenit unul din cele mai populare din istoria platformei de microblogging Twitter, scrie AFP. Hashtag-ul a fost introdus.

Hashtag-ul JeSuisCharlie, unul dintre cele mai populare din istoria Twitter (FOTO)

Dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, hashtag-ul JeSuisCharlie a devenit unul din cele mai populare din istoria platformei de microblogging Twitter, scrie AFP. Hashtag-ul a fost introdus.

Cele mai sangeroase atentate comise in Europa in ultimii 20 de ani

Atacul ucigas comis la sediul publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo este unul din cele mai grave acete de terorism comise in Europa din 1995 pana acum.

Top 10 cele mai faimoase rochii de mireasa ale tuturor timpurilor!

De la superba creatie Helen Rose, pe care Elizabeth Taylor a purtat-o la nunta cu Conrad Hilton Jr. , si pana la cea semnata de John Galliano, purtata de Gwen Stefani la nunta cu Gavin Rossdale ori celebra rochie de mireasa Sarah Burton for Alexander McQueen pe care Kate Middleton a imbracat-o zi ziua in care i-a jurat iubire vesnica Printului William, iata cateva dintre cele mai reusite rochii de mireasa ale tuturor timpurilor.

Cele mai puternice zodii:5 castigatori alesi de astre

Cele mai puternice zodii. Fiecare semn zodiacal are punctele sale puternice si slabe, dar cinci dintre acestea se remarca, in acceptiunea astrologilor, drept cele mai aprige, de neclintit in fata obstacolelor, care se ridica indiferent de cat de grele ar fi loviturile vietii, chiar daca nu intotdeauna joaca corect.

Cele mai bune diete in 2015: DASH, TLC si Mayo Clinic, in top trei cele mai eficiente cure de slabire

Cele mai bune diete in 2015. Dieta DASH este considerata cea mai buna dieta din lume, pentru al cincilea an consecutiv. Dash este un regim alimentar bogat in legume, cereale integrale si produse lactate si continut scazut de grasimi, care determina o scadere a tensiunii arteriale fara administrarea de medicamente.

Cele mai mincinoase zodii

Astrologii au analizat care sunt cele mai mincinoase zodii, dar si cele care spun mai mult adevarul, precum si motivele pentru care nu mint.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )