Libnet.ro
UNICEF

08:30

INFOGRAFICCele mai bune daruri de Craciun la care viseaza copiii

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFICCele mai bune daruri de Craciun la care viseaza copiii

La fel cum se intampla anul acesta si la nivel mondial, printre jucariile preferate de prichindeii romani se numara papusa Elsa, inspirata de animatia Frozen, dar si jucariile interactive. continuă pe Adevărul

Cadouri de Craciun. Cele mai bune smartphone-uri de 1.000 de lei

Cadouri de Craciun. Smartphone-urile pot fi un cadou frumos si accesibil de Craciun. Facem astazi lista celor mai bune smartphone-uri cu preturi de pana la 1. 000 de lei pe care sa le cumperi pentru cei dragi.

Playtech App Badland, unul dintre cele mai bune jocuri Android la mai mult de un an de la lansare

Desi a fost lansat cu mult timp in urma, Badland inca este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de pe Google Play Store. Trebuie sa recunoastem: nordicii au un stil aparte cand vine vorba de crearea de jocuri. Acestia reusesc sa induca o atmosfera interesantain fiecare joc pe care il creeaza, oarecum sumbra, dar si placuta in acelasi timp. Badland nu face exceptie de la aceasta regula. Clonele pe care le controlezi sunt niste creaturi ciudate, mediul in care [].

Cauti benzi musculare (kinesiologice)? Cele mai bune variante

Benzile musculare,kinesiologice, pentru terapiekinetoterapie si nu numai incep sa fie din ce in ce mai cautate pentru cei care practica activitatea fizica, indiferent de intensitate si frecventa. Sunt multe oferte pe piata, dar trebuie alese produsele cele mai sigure si durabile. Sigure pentru a evita aplicarea directa pe piele a unor substante toxice prezente in produse similare ieftine si indoielnice. Durabile pentru a nu arunca de cinci ori banii in loc de o data si bine. Apar solutii si in Romania.

Top jocuri 2014: cele mai bune jocuri lansate anul acesta

Anul 2014 afost extrem de generos cu lansarile de jocuri. Continuari ale unor serii, dar si titluri noi si-au gasit locul in colectia de gaming din anul acesta. in 2014 am putut asista la lansarile catorva jocuri extrem de interesante din toate genurile. Fie ca este vorba despre shooter-e, jocuri de strategie sau RPG-uri, 2014 a reusit sa ne impresioneze cu imensa varietate de jocuri pe care ni le-a oferit. Cum sfarsitul anului se apropi, am decis sa ne uitam [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )