Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cauti benzi musculare (kinesiologice)? Cele mai bune variante

Online Sport Online Sport,
Cauti benzi musculare (kinesiologice)? Cele mai bune variante

Benzile musculare,kinesiologice, pentru terapiekinetoterapie si nu numai incep sa fie din ce in ce mai cautate pentru cei care practica activitatea fizica, indiferent de intensitate si frecventa. Sunt multe oferte pe piata, dar trebuie alese produsele cele mai sigure si durabile. Sigure pentru a evita aplicarea directa pe piele a unor substante toxice prezente in produse similare ieftine si indoielnice. Durabile pentru a nu arunca de cinci ori banii in loc de o data si bine. Apar solutii si in Romania. continuă pe Online Sport

Cadouri de Craciun pentru copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

A venit timpul sa va prezentam acum o lista cu cele mai bune oferite la gadgeturile pe care leputetifacecadou celor mici cu ocazia Craciunului. Craciunul este probabil cea mai frumoasa perioada din tot anul pentruun copil si de aceea este foarte important sa luati cadouri despre care stiti ca il vor face fericit. Dupa ce v-am prezentat liste cu cadouri pentru el si pentru ea, este acum timpul sa va recomandam cateva idei de cadouri pentru cei mici. Celezece gadgeturi [].

Cele mai bune video review-uri in limba romana sosesc pe Tech Adevarul

Incepand din aceasta luna, fanii Tech Adevarul vor avea ocazia sa vada cele mai bune video review-uri in limba romana de pe internet. Laboratorul Darwin, un show de YouTube din Republica Moldova, soseste pe adevarul. ro.

Cadouri de Craciun. Cele mai bune smartphone-uri de 1.000 de lei

Cadouri de Craciun. Smartphone-urile pot fi un cadou frumos si accesibil de Craciun. Facem astazi lista celor mai bune smartphone-uri cu preturi de pana la 1. 000 de lei pe care sa le cumperi pentru cei dragi.

Utile: Cele mai bune remedii pentru durerile de gat; Cauze care duc la aparitia herniei; Semne ca ai nevoie de proteina animala

Cum sa-ti intineresti tenul? Iata secretul! Nu mai este demult un secret faptul ca primul pas spre un ten curat si luminos este exfolierea. Fie ca ai tenul gras, uscat sau matur, acest procedeu trebuie sa fie nelipsit din ritualurile tale de infrumusetare daca iti doresti un ten radiant, cu aspect sanatos. Fiind intr-o continua cercetare stiintifica, specialistii Bruno Vassari cunosc foarte bine importanta. Vitamina care intarzie imbatranirea. In ce alimente se gaseste din abundenta? Spre deosebire de alti nutrienti, vitamina K nu a primit prea multa atentie. O noua cercetare, arata ca aceasta vitamina este unul dintre cei mai puternici nutrienti anti-imbatranire. Vitamina K este reprezentata de un grup de vitamine liposolubile care pot fi gasite in mod natural in organism. Filochinona sau vitamina K1.

Topul presedintilor de dupa 1989: Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, cu prilejul celor 25 de ani de la Revolutie, se arata perceptia romanilor asupra celor 3 presedinti post-revolutionari. Romanii, in.

Top jocuri 2014: cele mai bune jocuri lansate anul acesta

Anul 2014 afost extrem de generos cu lansarile de jocuri. Continuari ale unor serii, dar si titluri noi si-au gasit locul in colectia de gaming din anul acesta. in 2014 am putut asista la lansarile catorva jocuri extrem de interesante din toate genurile. Fie ca este vorba despre shooter-e, jocuri de strategie sau RPG-uri, 2014 a reusit sa ne impresioneze cu imensa varietate de jocuri pe care ni le-a oferit. Cum sfarsitul anului se apropi, am decis sa ne uitam [].

Jamie Oliver te invata sa prepari cele mai bune chiftele cu paste

Popular printre gospodinele din Romania, Jamie Oliver reprezinta un brand imbatabil atunci cand vorbim de bucatarie. Si, evident, o facem la superlativ.

Ghidul celor mai bune petreceri de Revelion 2015 pe litoral

Mai sunt mai putin de trei saptamani pana la marea petrecere de revelion si hotelierii de pe litoral nu stau deoparte. Unitatile de cazare care au ales sa-si deschida portile pentru mini-vacanta dintre Craciun si Anul Nou vin cu oferte tentante. Adevarul a facut lista cu cele mai bune petreceri de la mare.

FOTO Cele mai spectaculoase rochii purtate la Globurile de Aur de-a lungul anilor

IstoriaGloburilor de aurdateaza din 1944, cand Asociatia de presa straina de la Hollywood a decis sa premieze cele mai reusite proiecte cinematografice, dar si cele mai notabile interpretari.

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )