Libnet.ro
UNICEF

05:00

Top jocuri 2014: cele mai bune jocuri lansate anul acesta

Playtech Playtech,
Top jocuri 2014: cele mai bune jocuri lansate anul acesta

Anul 2014 afost extrem de generos cu lansarile de jocuri. Continuari ale unor serii, dar si titluri noi si-au gasit locul in colectia de gaming din anul acesta. in 2014 am putut asista la lansarile catorva jocuri extrem de interesante din toate genurile. Fie ca este vorba despre shooter-e, jocuri de strategie sau RPG-uri, 2014 a reusit sa ne impresioneze cu imensa varietate de jocuri pe care ni le-a oferit. Cum sfarsitul anului se apropi, am decis sa ne uitam []. continuă pe Playtech

Cadouri de Craciun pentru copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

A venit timpul sa va prezentam acum o lista cu cele mai bune oferite la gadgeturile pe care leputetifacecadou celor mici cu ocazia Craciunului. Craciunul este probabil cea mai frumoasa perioada din tot anul pentruun copil si de aceea este foarte important sa luati cadouri despre care stiti ca il vor face fericit. Dupa ce v-am prezentat liste cu cadouri pentru el si pentru ea, este acum timpul sa va recomandam cateva idei de cadouri pentru cei mici. Celezece gadgeturi [].

Cele mai bune video review-uri in limba romana sosesc pe Tech Adevarul

Incepand din aceasta luna, fanii Tech Adevarul vor avea ocazia sa vada cele mai bune video review-uri in limba romana de pe internet. Laboratorul Darwin, un show de YouTube din Republica Moldova, soseste pe adevarul. ro.

TOP 10 anul 2014: cele mai importante realizari si descoperiri din domeniul fizicii

Plasarea unui robot pe o cometa, fuziunea nucleara cu laser si o unda de tractare spatiala se regasesc intr-un Top 10 al celor mai importante realizari si descoperiri din domeniul fizicii in 2014, alcatuit de o prestigioasa revista stiintifica.

Utile: Cele mai bune remedii pentru durerile de gat; Cauze care duc la aparitia herniei; Semne ca ai nevoie de proteina animala

Cum sa-ti intineresti tenul? Iata secretul! Nu mai este demult un secret faptul ca primul pas spre un ten curat si luminos este exfolierea. Fie ca ai tenul gras, uscat sau matur, acest procedeu trebuie sa fie nelipsit din ritualurile tale de infrumusetare daca iti doresti un ten radiant, cu aspect sanatos. Fiind intr-o continua cercetare stiintifica, specialistii Bruno Vassari cunosc foarte bine importanta. Vitamina care intarzie imbatranirea. In ce alimente se gaseste din abundenta? Spre deosebire de alti nutrienti, vitamina K nu a primit prea multa atentie. O noua cercetare, arata ca aceasta vitamina este unul dintre cei mai puternici nutrienti anti-imbatranire. Vitamina K este reprezentata de un grup de vitamine liposolubile care pot fi gasite in mod natural in organism. Filochinona sau vitamina K1.

Jamie Oliver te invata sa prepari cele mai bune chiftele cu paste

Popular printre gospodinele din Romania, Jamie Oliver reprezinta un brand imbatabil atunci cand vorbim de bucatarie. Si, evident, o facem la superlativ.

Ghidul celor mai bune petreceri de Revelion 2015 pe litoral

Mai sunt mai putin de trei saptamani pana la marea petrecere de revelion si hotelierii de pe litoral nu stau deoparte. Unitatile de cazare care au ales sa-si deschida portile pentru mini-vacanta dintre Craciun si Anul Nou vin cu oferte tentante. Adevarul a facut lista cu cele mai bune petreceri de la mare.

Topul celor mai bune statiuni de schi din Europa

Statiuni de schi din Franta, Elvetia, Austria si Italia sunt cele mai bune zone din Europa dedicate acestui sport de iarna, conform unui clasament conceput pe baza a sase criterii: pretul biletului pentru o zi de schiat, lungimea pistei, calitatea zapezii, nivelul de aglomeratie si restaurantele din zona.

Top 10 cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania

Anul acesta, cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania au utilizat o reteta similara pentru succes: umor suprapus pe muzica, in video-uri sugestive.

Joc romanesc, nominalizat printre cele mai de succes pe Facebook in 2014

Solitaire 3 Arena , cel mai nou titlu al companiei romanesti de jocuri MavenHut, a fost selectionat printre cele mai de succes jocuri de pe platforma Facebook in 2014, la categoria jocuri preferate ale echipei Facebook. Aceasta este cea de a doua.

TOP 10 vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Actrita Shailene Woodley, protagonista filmului SF Divergent, ocupa primul loc in Top 10 al vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb, Top 10 Stars.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )