Libnet.ro
UNICEF

18:45

Informatii in exclusivitate legate de falsul medic italian

Antena3 Antena3,
Informatii in exclusivitate legate de falsul medic italian

Informatii in exclusivitate legate de falsul medic italian au fost prezentate la Antena 3. Postul nostru de televiziune a intrat in posesia unor documente care arata faptul ca Matteo Politi a fost incarcerat. continuă pe Antena3

Falsul medic italian a fost RETINUT pentru inselaciune: Avocatul acestuia sustine ca are diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei (VIDEO)

UPDATE:Falsul medic Matteo Politi a fost retinut dupa audierile de la Sectia 4 de Politiei pentru infractiunea de inselaciune. Avocatul acestuia sustine insa ca acesta are diploma de studii in.

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal. A inselat 2 medici cu 11.000 de euro

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal in Romania, care a fost deschis dupa ce a convins doi medici sa-i plateasca 11. 000 de euro garantie pentru inchirierea unui spatiu intr-o clinica privata.

Falsul medic italian a fost adus in Bucuresti: Matteo Politi este audiat la Sectia 4 de Politie privind exercitatea fara drept a unei profesii (VIDEO)

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost adus miercuri seara in Bucuresti dupa ce a fost prins la Punctului de Trecere a.

Falsul medic italian a fost PRINS de politisti in timp ce incerca SA FUGA cu trenul din Romania

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost prins miercuri dimineata de autoritatile romane, la Punctului de Trecere a Frontierei.

Falsul medic italian a fost PRINS de politisti in timp ce incerca SA FUGA cu trenul din Romania: Barbatul va fi adus in Capitala pentru audieri

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost prins miercuri dimineata de autoritatile romane, la Punctului de Trecere a Frontierei.

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE! Cum arata o pacienta care a fost MUTILATA de falsul chirurg italian: Situatia acestui IMPOSTOR este mult mai grava! (FOTO, VIDEO)

Chirurgul plastician Radu Ionescu scoate la iveala mutilarile pe care falsul medic italian Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode,le-a efectuat pacientelor. Situatia acestui impostor este mult.

Cum arata atestatul de recunoastere a studiilor pe care falsul medic italian l-ar fi primit de la Ministerul Educatiei

Diploma falsului chirurg italian, retinut miercuri dupa ce a fost audiat timp de mai multe ore de politisti, ar fi fost recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale in mandatul lui Valentin Popa.

Ecaterina Andronescu recunoaste ca falsul medic italian avea ATESTAT de recunoastere a studiilor de la Ministerul Educatiei: Cine a gresit va pleca

Ecaterina Andronescu recunoaste vina Miniserului Educatiei in cazul falcului medic ittalian Matteo Politi. Andronescu a declarat joi, ca diploma de licenta a acestuia a fost recunsocuta de Ministerul.

Comisar-sef de Politie, despre falsul medic italian: Nu figureaza in Tabloul medicilor din Italia

Matteo Politi nu figureaza in Tabloul medicilor din Italia. Asa sustinecomisarul sef de Politie, Ionut Dana, care a marturisit ca anul trecut s-a primit o plangere pe numele acestuia pentru inselaciune, iar din cercetari au rezultat si posibile alte fapte. Alte plangeri nu au fost depuse la politie, care cerceteaza si folosirea de catre italian a unei alte identitati.

Adina Alberts, despre falsul medic italian: Nu am avut nevoie de mult timp sa imi dau seama ca ceva e in neregula! - VIDEO

Chirurgul estetician Adina Alberts l-a cunoscut pe escrocul care se dadea medic: La nivel de discutie medicala, omul este stralucit. Adina Alberts l-a intalnit si l-a urmarit pe italian in cateva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )