Libnet.ro
UNICEF

17:30

InfoTrafic: Circulatie intrerupta pe A2, A3 si tronsoane din 27 de drumuri nationale

B1 B1,
InfoTrafic: Circulatie intrerupta pe A2, A3 si tronsoane din 27 de drumuri nationale

Traficul rutier este intrerupt miercuri dupa-amiaza seara, din cauza conditiilor meteo, pe A2, A3 si tronsoane din 27 de drumuri nationale din sud-est, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General. continuă pe B1

InfoTrafic: Circulatie intrerupta pe A2, A3 si tronsoane din 27 de drumuri nationale

Traficul rutier este intrerupt miercuri dupa-amiaza seara, din cauza conditiilor meteo, pe A2, A3 si tronsoane din 27 de drumuri nationale din sud-est, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General.

Circulatie intrerupta pe A2, A3 si tronsoane din 27 de drumuri nationale

Update 16. 41 - Traficul rutier este intrerupt miercuri dupa-amiaza seara, din cauza conditiilor meteo, pe A2, A3 si tronsoane din 27 de drumuri nationale din sud-est, informeaza Centrul InfoTrafic din.

Scolile si mai multe gradinite din 27 de judete, inclusiv din Capitala, sunt inchise astazi si maine

Scolile si mai multe gradinite din 27 de judete, inclusiv din Capitala, sunt inchise astazi si maine din cauza ninsorilor abundente. Cursurile suspendate urmeaza sa fie recuperate pe parcursul anului.

Trafic intrerupt, din cauza vremii, pe tronsoane din A2, A3 si 14 drumuri nationale

Traficul rutier este intrerupt luni seara, din cauza vremii, pe tronsoane din A2, A3 si 14 drumuri nationale, majoritatea din sud-est, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Retelele electrice din 27 localitati din Ilfov si Giurgiu, afectate de viscol

Retelele electrice din 27 de localitati din judetele Ilfov si Giurgiu erau afectate duminica, la ora 9,00, din cauza viscolului si rafalelor de vant puternic din ultimele 36 de ore, informeaza Enel Distributie.

Infotrafic: Circulatie intrerupta pe A2 Lehliu-Fetesti si pe DN 24D Balabanesti-Tulcesti

Circulatia este in continuare intrerupta, miercuri dimineata, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 si pe DN 24D Balabanesti-Tulcesti, in judetul Galati, informeaza Centrul Infotrafic din.

Circulatie intrerupta pe A2 Lehliu-Fetesti si pe DN 24D Balabanesti - Tulcesti

Circulatia este intrerupta, miercuri dimineata, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 si pe DN 24D Balabanesti-Tulcesti, in judetul Galati, informeaza Centrul Infotrafic din Politia.

Infotrafic: Circulatie inchisa pe A2 Lehliu-Fetesti si pe noua drumuri nationale din sapte judete

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie, ca traficul rutier este in continuare intrerupt, marti la pranz, din.

Trafic intrerupt pe A2, A3 si 14 drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, luni seara, ca potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a doua autostrazi precum si pe urmatoarele sectoare de drumuri nationale, astfel: - A2 Bucuresti Fetesti ; - A3 Centura Bucuresti Ploiesti; - DN 21A Baraganu judetul Constanta) Tandarei judetul Ialomita) ; - DN 22 .

A1, A2, A3 si 22 drumuri nationale, inchise din cauza viscolului puternic: Alte 13 drumuri nationale, sub restrictii de tonaj

Autostrazile A1,A2 siA3 si 22 drumuri nationale sunt inchise, duminica, din cauza viscolului puternic, potrivit datelor Centrului Infotrafic. Trafic inchis pe:A1 Bucuresti Pitesti; - A2.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )