Libnet.ro
UNICEF

15:15

Trafic intrerupt pe A2, A3 si 14 drumuri nationale.

România Liberă România Liberă,
Trafic intrerupt pe A2, A3 si 14 drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, luni seara, ca potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a doua autostrazi precum si pe urmatoarele sectoare de drumuri nationale, astfel: - A2 Bucuresti Fetesti ; - A3 Centura Bucuresti Ploiesti; - DN 21A Baraganu judetul Constanta) Tandarei judetul Ialomita) ; - DN 22 . continuă pe România Liberă

Trafic intrerupt pe A1, A2 si 14 drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, luni seara, ca potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a doua autostrazi precum si pe urmatoarele sectoare de drumuri nationale, astfel: - A2 Bucuresti Fetesti ; - A3 Centura Bucuresti Ploiesti; - DN 21A Baraganu judetul Constanta) Tandarei judetul Ialomita) ; - DN 22 .

Trafic intrerupt, din cauza vremii, pe tronsoane din A2, A3 si 14 drumuri nationale

Traficul rutier este intrerupt luni seara, din cauza vremii, pe tronsoane din A2, A3 si 14 drumuri nationale, majoritatea din sud-est, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Circulatia blocata pe A2, A3 si pe 24 de drumuri nationale

Centrul Infotrafic al Poli and tiei Romane a anuntat ca, in aceasta dimineata, traficul rutier este intrerupt, din cauza zapezii si a viscolului, pe tronsoanele a doua autostrazi and si a 24 de drumuri na and tionale.

Trafic intrerupt pe cele TREI autostrazi si 24 de drumuri nationale,.

Traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a trei autostrazi si pe 24 de drumuri nationale, conform Infotrafic: - A1 Bucuresti Pitesti ; - A2 Bucuresti Fetesti ; - A3 Bucuresti Ploiesti ; - DN 1B Mizil judetul Prahova) Buzau; - DN 1D Albesti judetul Prahova) Urziceni judetul Ialomita) ; - DN 2 Afumati judetul Ilfov) Focsani judetul Vrancea) ; - DN 21 tronsoanele Calarasi .

A1, A2, A3 si 26 de drumuri nationale sunt iNCHISE din cauza conditiilor meteo

Cele trei austrazi si 26 de drumuri nationale sunt inchise la aceasta ora, potrivit ultimei informari a Centrului Infotrafic, din cadrul Politiei Romane. Potrivit datelor primite de la structurile teritoriale.

UPDATE. Circulatia a fost inchisa pe A1, A2, A3 si 16 drumuri nationale

UPDATE 15:50 -Circulatia a fost intrerupta pe toate cele trei autostrazi, precum si pe 16 drumuri nationale, din cauza viscolului, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din.

Autostrazile A2, A3 si 18 drumuri nationale sunt inchise. Pe alte 15 este restrictionat traficul greu

Traficul rutier este in continuare inchis pe autostrazile A2 Bucuresti - Fetesti si A3 Bucuresti - Ploiesti, precum si pe 18 drumuri nationale din sapte judete, iar pe alte 15 drumuri sunt restrictii pentru.

Autostrazile si 23 de drumuri nationale, inchise.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie, traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a trei autostrazi si pe 23 de drumuri nationale: Citeste si: Din ce cauze se inchid autostrazile in Romania la prima ninsoare? - A1 Bucuresti Pitesti ; - A2 Bucuresti Fetesti ; - A3 Bucuresti Ploiesti ; - DN 1B Mizil Prahova) .

LIVE TEXT Viscol si ninsori: Cele trei autostrazi si mai multe drumuri nationale raman inchise si duminica. Linii ferate inchise si trenuri blocate. Aeroporturile nu au fost inchise/ Cod rosu in Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea

Romania se afla sub avertizari de viscol pana duminica la ora 22. Cele trei autostrazi si 26 de drumuri nationale raman inchise, iar mai multe trenuri sunt blocate, au intarzieri sau sunt anulate. Si cursele aeriene au fost anulate pe aeroporturile din Bucuresti. Comandamentul de iarna de la ora 12. 30 anunta: 10 localitati izolate, 42 de persoane blocate in traficOra 12. 30 CFR Calatori: o serie de trenuri sunt anulate, iar altele sunt tractate cu locomotive Diesel si circula cu limitare de viteza, inregistrandu-se intarzieri. Prahova: Patru localitati izolateOra 11. 40 Infotrafic: A fost redeschis tronsonul DN 67 intre localitatile gorjene Novaci si Ranca. Ora 10. 20 Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri si Centrului Infotrafic, 26 de drumuri nationale si A1, A2 si A3 sunt inchise si duminica.

LIVE TEXT Cod Portocaliu: Cele trei autostrazi si mai multe drumuri nationale raman inchise si duminica. Zboruri si trenuri anulate

Romania se afla sub avertizari de viscol pana duminica la ora 22. Cele trei autostrazi si 26 de drumuri nationale raman inchise, iar mai multe trenuri sunt blocate, au intarzieri sau sunt anulate. Si cursele aeriene au fost anulate pe aeroporturile din Bucuresti. Ora 10. 20 Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri si Centrului Infotrafic, 26 de drumuri nationale si A1, A2 si A3 sunt inchise si duminica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )