Libnet.ro
UNICEF

08:47

Initiativa pentru romanii din diaspora: o bancnota dedicata acestora

Adevărul Adevărul,
Initiativa pentru romanii din diaspora: o bancnota dedicata acestora

Desi 82% din romani ii vad pe conationalii lor plecati peste hotare ca o pierdere pentru tara, contributia acestora la dezvoltarea economiei nu este perceputa la adevarata ei valoare. Drept urmare, compania de transferuri internationale de bani TransferGo initiaza o petitie in vederea strangerii de semnaturi pentru o bancnota dedicata romanilor din diaspora. continuă pe Adevărul

INTERVIU Raluca Rosca, PRO Romania Diaspora: Asigurarea unui venit minim de criza si simplificarea procedurilor de echivalarerecunoastere a vechimii in munca, sunt doar cateva dintre proiectele pe care le voi propune pentru romanii din diaspora

Am vazut in ultimii ani foarte multe abuzuri in relatiile contractuale de munca ale romanilor din diaspora. imi doresc sa implementam un program de asistenta in dreptul muncii pentru cei care domiciliaza, profeseaza sau studiaza in afara tarii, Raluca Rosca, candidata la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea PRO Romania Diaspora. Intra in articol pentru citi ce alte masuri vor fi propuse pentru diaspora de catre Raluca Rosca.

Alegeri parlamentare 2020. Romanii din diaspora pot vota chiar daca documentul de resedinta a expirat

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile parlamentare 2020, iar Autoritatea Electorala Permanenta AEP) le aminteste romanilor care au un document ce atesta resedinta in strainatate si al carui termen.

Lectie de istorie pentru copiii din diaspora

Copiii romanilor din diaspora au avut parte de o surpriza cu ocazia Zilei Nationale: o lectie despre istoria poporului roman, live, din Muzeul National de Istorie a Romaniei.

VIDEO INTERVIU Cum ar trebui sa arate tara dupa urmatorul mandat al Parlamentului? Vlad Voiculescu: Suntem singura entitate politica ce a avut o initiativa pentru depolitizare Stefan Palarie: Romania are nevoie de 10 ani de santier

Ce inseamna depolitizare pentru Alianta USR PLUS si cum ar trebui sa arate Romania dupa urmatorul mandat al Parlamentului si al Guvernului? Au raspuns la aceste intrebari Vlad Voiculescu, presedinte PLUS Bucuresti, si Stefan Palarie, candidat pentru Senat din partea USR PLUS la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. Vlad Voiculescu si Stefan Palarie au vorbit, intr-un interviu HotNews. ro, despre planurile pentru urmatorul legislativ, despre proiectele lor si despre cum ar trebui schimbata fata Romaniei dupa 6 decemebrie. Cred ca fiecare dintre noi trebuie sa ne gandim in cine putem sa avem incredere. Daca putem sa avem incredere in cei care au avut o sansa sau mai degraba sa mergem catre cei care nu ne-au tradat increderea, a declarat Vlad Voiculescu.

Cum pot vota romanii din strainatate la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Romani care au domiciliul sau resedinta in afara Romaniei si membrii birourilor electorale ale sectiilor de votare din strainatate pot vota la alegerile parlamentare, care vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020, la orice sectie de votare din strainatate. Votul va putea fi dat pe baza unui act de identitate si a unui .

Klaus Iohannis ataca la CCR Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) a sesizare de neconstitutionalitate asupra legii care prevede instituirea unui regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din.

Iohannis sesizeaza CCR cu Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) a sesizare de neconstitutionalitate asupra legii care prevede instituirea unui regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule, grinduri si alte suprafete de uscat, pentru constructiile ridicate pe acestea si activitatile economice de productie de energie regenerabila, turism, agrement, alimentatie publica, comert cu amanuntul si servicii conexe desfasurate in aceste zone.

Alegeri parlamentare 2020: Romanii din strainatate pot vota chiar daca documentul de resedinta a expirat dupa 1 martie

Romanii care au un document ce atesta resedinta in strainatate si al carui termen de valabilitate a expirat in perioada 1 martie - 6 decembrie vor putea vota la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii care au plecat in minivacanta de 1 Decembrie: Sa respecte masurile si sa evite aglomerarile

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut romanilor care au plecat inminivacanta de 1 Decembriesa faca totul posibil si sa respecte masurile de evitare a infectiei cu coronavirus, pentru ca nimeni nu.

Ajutor de stat pentru fermierii din Romania, in valoare de 170 milioane euro. De cand se fac platile pentru compensarea pierderilor generate de pandemie

Potrivit anuntului deputatului liberal George Siscu, guvernul PNL a alocat 170 milioane euro si 260 milioane lei pentru compensarea pierderilor suferite de fermieri in contextul pandemiei de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )