Libnet.ro
UNICEF

17:00

inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere. Ludovic Orban: Nu am spus niciodata asa ceva

Antena3 Antena3,
inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere. Ludovic Orban: Nu am spus niciodata asa ceva

Premierul Ludovic Orban a revenit asupra subiectului inlocuirii alocatiei copiilor cu vouchere, spunand ca nu lansat niciodata aceasta ipoteza pentru Romania, ci doar a dat exemplul altor tari in care se aplica aceasta varianta. continuă pe Antena3

Ce spune Orban despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere. Raspunsul asteptat cu nerabdare de romani

Despre subiectul inlocuirii alocatiei copiilor cu vouchere, Premierul Ludovic Orban a revenit asupra subiectului si a spus ca nu a lansat niciodata aceasta ipoteza pentru Romania, ci doar ca a dat exemplul altor tari in care se aplica aceasta varianta. Ce spune Orban, despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere Ludovic Orban a facut declaratii despre .

Alocatiile copiilor, platite in vouchere. Anuntul lui Ludovic Orban

Social-democratii au anuntat ca se vor opune categoric in cazul in care platirea alocatiilor pentru copii cuvoucherevalorice este doar un tertip al PNL de a amana sau diminua dublarea alocatiilor. Alocatiile copiilor, platite in vouchere Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost luata o decizie de catre liberali cu privire la alocatiile .

Orban, despre transformarea alocatiilor in vouchere: Nu am spus ca avem un proiect de lege. Unii au facut stiri false

Ludovic Orban, premierul desemnat, a declarat ca liberalii nu au niciun fel de proiect de lege privind transformarea alocatiilor in vouchere, dar aceasta este, totusi, o varianta care ar putea fi luata in.

Marius Budai desfiinteaza ideea lui Ludovic Orban

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, sustine ca propunerea avansata de premierul Ludovic Orban prin care alocatiile copiilor se transforma in vouchere, nu este una care trebuia facuta publica inainte de a fi discutata de Parlament.

LUDOVIC ORBAN: Totdeauna a existat o incercare de influentare a numirilor in Politie

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa ce a participat la evaluarea activitatii desfasurate de Politia Romana in anul 2019, ca intotdeauna a existat o incercare de influentare a numirilor in Politie si ca a dorit sa traga un semnal in acest sens. in ceea ce priveste cazul de la Brasov, unde politistii au descins la o adresa gresita, dar care se afla trecuta in mandat, premierul a spus ca se va documenta asupra subiectului, dar ca a fost o descindere la fosta sotie.

Ludovic Orban, incantat de alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi: A fost promotor, a reusit sa creeze o intreaga dezbatere

Premierul Ludovic Orban a participat, miercuri seara, la Ziua Nationala Constantin Brancusi si a vorbit despre cantareata Irina Rimes, ambasadorul acestei zile, despre care a spus ca a fost promotor si ca putea fi orice alt cantaret in voga in locul acesteia.

Ludovic Orban anunta cresteri salariale pentru personalul nemedical: Vom adopta in termenul legal actul normativ

Ludovic Orban a spus ca Guvernul va adopta actul normativ privind asigurarea resurselor financiare necesare cresterilor salariale ale personalului nemedical in termenul legal.

Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban. Se va tine cont de sarbatorile ortodoxe

Premierul Ludovic Orban a precizat ca data de 14 iunie ar fi una rezonabila pentru organizarea alegerilor locale, avand in vedere ca pe 31 mai si 7 iunie, crestinii ortodocsi si cei catolici sarbatoresc Rusaliile. Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban Mai mult decat atat, Premierul Ludovic Orban a comentat .

LUDOVIC ORBAN: Dupa parerea mea, vor fi alegeri anticipate

Premierul Ludovic Orban se declara convins ca in Romania vor fi alegeri anticipate, iar unul dintre argumente este acela ca Parlamentul respinge pe banda rulanta acte normative adoptate de Guvern.

LUDOVIC ORBAN: Exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, dupa respingerea OUG privind anticipatele de Comisia juridica din Senat, ca exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt, care da votul orbeste, fara sa analizeze actele normative.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )