Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Totdeauna a existat o incercare de influentare a numirilor in Politie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Totdeauna a existat o incercare de influentare a numirilor in Politie

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa ce a participat la evaluarea activitatii desfasurate de Politia Romana in anul 2019, ca intotdeauna a existat o incercare de influentare a numirilor in Politie si ca a dorit sa traga un semnal in acest sens. in ceea ce priveste cazul de la Brasov, unde politistii au descins la o adresa gresita, dar care se afla trecuta in mandat, premierul a spus ca se va documenta asupra subiectului, dar ca a fost o descindere la fosta sotie. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Totdeauna a existat o incercare de influentare a numirilor in Politie

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa ce a participat la evaluarea activitatii desfasur.

Ludovic Orban, despre numirile politice din Politie: Practica trebuie sa inceteze. Trebuie redefinit un mecanism foarte clar (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban sustinut, miercuri, la sedinta de bilant a Politiei Romane, pe anul 2019, ca este nevoie de un mecanism obiectiv in baza caruia sa se faca numirile in posturile de.

Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban. Se va tine cont de sarbatorile ortodoxe

Premierul Ludovic Orban a precizat ca data de 14 iunie ar fi una rezonabila pentru organizarea alegerilor locale, avand in vedere ca pe 31 mai si 7 iunie, crestinii ortodocsi si cei catolici sarbatoresc Rusaliile. Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban Mai mult decat atat, Premierul Ludovic Orban a comentat .

LUDOVIC ORBAN: Dupa parerea mea, vor fi alegeri anticipate

Premierul Ludovic Orban se declara convins ca in Romania vor fi alegeri anticipate, iar unul dintre argumente este acela ca Parlamentul respinge pe banda rulanta acte normative adoptate de Guvern.

LUDOVIC ORBAN: Exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, dupa respingerea OUG privind anticipatele de Comisia juridica din Senat, ca exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt, care da votul orbeste, fara sa analizeze actele normative.

Alocatiile copiilor, platite in vouchere. Anuntul lui Ludovic Orban

Social-democratii au anuntat ca se vor opune categoric in cazul in care platirea alocatiilor pentru copii cuvoucherevalorice este doar un tertip al PNL de a amana sau diminua dublarea alocatiilor. Alocatiile copiilor, platite in vouchere Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost luata o decizie de catre liberali cu privire la alocatiile .

Ludovic Orban ataca PSD inaintea audierilor ministrilor propusi: Nu ne intereseaza votul din comisii

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, inaintea audierilor ministrilor propusi in Guvernul Orban II, ca alesii PNL ii pot aviza pozitiv pe cei propusi sa faca parte din noul Executiv.

LUDOVIC ORBAN: Cel mai probabil toti ministrii vor obtine aviz negativ

Premierul Ludovic Orban le-a transmis ministrilor, luni, in sedinta Biroului Executiv al PNL, ca nu va participa la audierile din comisii asa cum a facut-o la prima investire a Cabinetului.

Ludovic Orban, despre alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi: Este un lucru bun si cred ca efectul a fost atins

Ludovic Orban a explicat ca ideea Ministerului Culturii de a o alege pe Irina Rimes ambasador al Zilei Brancusi a fost pentru a atrage interesul tinerilor asupra culturii.

Ludovic Orban, incantat de alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi: A fost promotor, a reusit sa creeze o intreaga dezbatere

Premierul Ludovic Orban a participat, miercuri seara, la Ziua Nationala Constantin Brancusi si a vorbit despre cantareata Irina Rimes, ambasadorul acestei zile, despre care a spus ca a fost promotor si ca putea fi orice alt cantaret in voga in locul acesteia.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )