Libnet.ro
UNICEF

06:30

El e inlocuitorul lui Emi Pian. Cine va conduce clanul Duduienilor

Playtech Playtech,
El e inlocuitorul lui Emi Pian. Cine va conduce clanul Duduienilor

Moartea fulgeratoare a lui Emi Pian a starnit o reala problema in randul clanului Duduianu, deoarece toata lumea s-a intrebat cine va prelua, acum, functia de lider, dar si cine trebuie sa se ocupe de banii pe care trebuie sa-i recupereze, avand in vedere faptul ca Emi Pian nu a lasat niciun testament scris, ci . continuă pe Playtech

Noul lider al clanului Duduianu ar fi fost ales deja. Cine i-ar fi luat locul lui Emi Pian

Moartea fulgeratoare a lui Emi Pian a socat clanul Duduienilor. Acum insa acestia incearca sa-si revina, iar primul pas firesc era alegerea unui noi lider care sa conduca mai departe afacerile familiei. O problema pentru Duduieni e si faptul ca Emi Pian nu a lasat niciun testament scris si legalizat la notar, ci doar indicatii verbale.

Clanul Duduienilor ar fi facut deja planul sa-l razbune pe Emi Pian. Ce le-ar fi ordonat Duduianu Senior din spatele gratiilor

Intreaga lume interlopa a fost socata de moartea lui Emi Pian, iar acum familia liderului de clan si apropiatii acestuia vor sa-i razbune moartea fulgeratoare. Se pare ca Nicolae Mototolea, tatal lui Emi Pian, ar fi dat deja indicatii in acest sens din spatele gratiilor penitenciarului Rahova, acolo unde se afla inchis.

Emi Pian s-a dus la Dumnezeu! S-a pus lumea in genunchi

E om Emi Pian. Emi Pian e om mare pentru Clanul Duduienilor, dar mai ales pentru romanul de toata mana. E un model printre modele. Pentru ca Politia, Procurorii, Nimeni nu i-a clintit afacerile. Pentru ca Emi Pian a reusit in viata lui. Pentru ca si-a gasit drumul si l-a urmat. Pentru ca nimeni si nici un an de puscarie nu l-a clintit din tinta lui. Si a murit mare si tare. Si de aceea, modelul lui Pian va fi urmat in familie, in clan. Aici e povestea anturajului. Restul, povestea ticalosirii, bineinteles, e semnatura lui Pian.

Emi Pian a fost ucis la comanda! Un martor-cheie rupe tacerea - motivul pentru care liderul Duduienilor trebuia sa dispara!

Politistii au audiat luni membrii clanurilot Duduianu si Rinu la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei in incercarea in a face lumina in cazul mortii lui Emi Pian. Printre cei audiati s-a aflat si fiul interlopului, Gabriel. Clanul Duduianu acuza ca Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost asasinat la comanda.

Cine a aparut la mormantul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Emi Pian, pe numele lui, Florin Mototolea, a fost inmormantat duminica, in jurul orei 12. Familia celui care a fost pana acm cateva zile sef al clanului Duduienilor, dar si sute de interlopi, l-au condus pe utimul drum. Cine a aparut la mormantul lui Emi Pian Astfel, interlopii s-au strans la vila unde fusese depus .

Scandal la inmormantarea lui Emi Pian. Familia Duduienilor, conflict cu Politia. De unde a pornit totul

Este scandal la inmormantarea interlopului Emi Pian! Rude ale decedatului nu sunt lasate sa intre in cimitirul unde acesta isi va dormi somnul de veci. Mai mult, administratia cimitirului respectiv a decis sa inchida pur si simplu portile! A izbucnit un scandal la inmormantarea lui Emi Pian Mai multe rude ale lui Emi Pian nu .

O noua lovitura pentru clanul Duduianu. Fratii lui Emi Pian, arestati

Clanul Duduianu primeste o noua lovitura dupa moartea tragica a lui Emi Pian. Fratii interlopului Emi Pian, Gratian si Ciprian, au fost retinuti miercuri de catre procurorii Parchetului Capitalei, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor. Acestia au incercat sa il omoare pe cel care le-a injunghiat fratele. Update, 13 august 2020, ora 14:26 E .

Ce scrie pe crucea lui Emi Pian. Multi oameni s-au mirat cand i-au aflat adevaratul nume

Astazi a avut loc inmormantarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, in jurul orei 12:00. Acesta a fost ucis in noptea de luni spre marti, dupa ce a fost injunghiat intr-un conflict intre mai multe persoane, in sectorul 6. Emi Pian avea 39 de ani. Ce scrie pe crucea lui Emi Pian Emi Pian a .

Clanul Corduneanu intervine in razboiul interlopilor. Ce a scris seful, prieten cu Emi Pian si Duduienii

In plina criza intre interlopi, Clanul Corduneanu vine cu un mesaj pacifist, cu care de fapt nimeni care ii cunoaste pe membrii sai nu este obisnuit sa-l auda. Moartea lui Emi Pian a zguduit lumea interlopa si cu totii se asteapta acum la o razbunare crunta asupra clanului Rinu. Clanul Corduneanu intervine in razboiul interlopilor .

Varul lui Emi Pian, amenintare pentru Jador. O sa mori! Tu nu ai pic de rusine?

George Pian, varul fostului lider al Duduienilor, care a fost asasinat in urma unui conflict cu un clan rival, il displace profund pe cantaretul de manele, Jador. Mai mult, intr-un videoclip incarcat recent pe Youtube, ruda lui Emi Pian l-a desfiintat pe artist. Mai multe detalii, in continuare. Varul lui Emi Pian nu-l are la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )